Política · 14 de Juliol de 2011. 19:23h.

El portaveu del Govern troba a faltar més "CATs a les matrícules"

“Qui vulgui que es posi el CAT sobre la E, jurídicament és possible fer-ho”, afirma Homs

El portaveu del Govern troba a faltar més "CATs a les matrícules"

Un CAT a una matrícula

El portaveu del govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, ha dit que esperava que haurien estat més els conductors es posarien l’adhesiu CAT a les matrícules dels vehicles. Homs ho ha explicat al programa Tot és molt confús, amb Pere Mas: "Jo trobo a faltar que la gent se’n posi de CATs a les matrícules".

El portaveu de l’executiu ha assenyalat que això és legal i ha concretat que "si mires els papers del cotxe veuràs que el que identifica la matrícula és la combinació de quatre números i de tres lletres, la E no surt", i ha afegit: "Qui vulgui que es posi el CAT sobre la E. Jurídicament és possible fer-ho".

Francesc Homs ha assenyalat també que espera que a les pròximes eleccions catalanes ja hi hagi un nou sistema electoral i que al 2014 hi hagi dues urnes per anar a votar: “Es podria votar per una banda el diputat del districte".

"I amb això més o menys es configuraria la meitat del que són els escons del Parlament, diguem-ne per color polític, i l’altra meitat per diputats de districte, Això és el que s’anomena llista dual. Es pot fer amb una sola llista i marcar amb creuetes o amb dues paperetes", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#29 angel, cardedol, 17/07/2011 - 00:09

Ep amics d´e- notícies. Sabeu per què el Sr. homs vol que posem el CAT a sobre de la E? PER RECAPTAR LES MULTES. Es posen d´acord amb el mossos perque hi posin les multes als que ho posin el CT a sobre de la E. I rès mès.

#28 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 16/07/2011 - 00:51

La pegatina CAT y la del burro ayudan poco al separatismo.Menos que la plegaria ante la imagen de Sant Jordi matando un animal, puesta en el siglo XX en la fachada de la Generalitat; y eso que en 1969 Pablo VI lo sacó del santoral. ciudadanosinmitos.blogspot.com/2011/06/el-mito-de-sant-jordi.html

#26 Garay, Bcn, 15/07/2011 - 22:56

No, Sr.Homs, res d'això. fotise-la vosté. Ens hem cansat de jugar a les nacioncitas de la señorita pepis.
Som com els nens, ens donen un carmelo per donar-nos pel sac i que no ens n'adonem.

#25 pepito, barcelona, 15/07/2011 - 19:39

yo lo que trobo a faltar es un portavoz más competente.... este me recuerda al miguel angel rodriguez, aquel impresentable del PP

#24 Tirul, Castelló de la Plana, 15/07/2011 - 17:29

Jo vull el CAT a la matrícula, però metal?lic i de fàbrica. Que els polítics facin la seva feina, que per això els votem i per això cobren. I com que els que cobren són ells, jo els exigeixo: Vull ser un ciutadà català de 1a i tenir una matrícula amb el CAT de fàbrica com tot un senyor.

#24.1 pepito, barcelona, 15/07/2011 - 19:37

pues pideselo a los reyes magos....