Publicitat
Política · 21 de Gener de 2020. 13:16h.

El portaveu d'ERC a la Diputació acusa Puigdemont de mentir

Dionís Guiteras: "sap greu que diguis una mentida tan gran"

El portaveu d'ERC a la Diputació acusa Puigdemont de mentir

El portaveu d'Esquerra a la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras, ha acusat l'expresident Carles Puigdemont de mentir sobre l'acord amb el PSC per governar aquesta institució pública en l'entrevista que ha concedit a El País.

Puigdemont ha al·legat que JxCat va pactar amb els socialistes perquè "el PSC va guanyar les eleccions" a la Diputació i, d'altra banda, ha dit que l'alternativa "era una aliança d'ERC amb els comuns que passava per excloure'ns a nosaltres". "Entre l'opció de quedar-te a l'oposició i la de poder governar i fer les nostres polítiques, el dubte estava resolt", sentencia.

Guiteras ha replicat Puigdemont a Twitter i ha lamentat que "sap greu que diguis una mentida tan gran" perquè "no fa cap bé a ningú". En aquest sentit, li ha recordat que ERC va treure els mateixos diputats que el PSC, però que en tenia un més perquè "sumava la diputada de TotxTerrassa". També ha subratllat que "els Comuns estaven disposats a treballar, incorporant JxCat i treballar junts sense exclusions".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Ramón, BCN, 22/01/2020 - 08:18

Entre botiflers anda el juego, cuando de lo que se trata es sentarse en el sillón de la Generalitat, la independencia importa menos...el independentismo es como el "toco mocho", y ya muchos se están dando cuenta, pero caramba, ya era hora.

#7 Manel Parra, Bellpuig, 22/01/2020 - 04:16

Entre trileros anda el juego.
Això no és política, bona política.

#6 Onofre, La Fullaca(Osona), 21/01/2020 - 18:03

Tots sabem que els únics polítics que sobreviuen son els mentiders.¡Quina pena! Ai coi..coi..

#5 Cris, Barcelona , 21/01/2020 - 15:31

Cuando hay tanto mentiroso en un partido y en el otro. Mejor no creer a ninguno de los dos.

#4 Didac, Barcelona, 21/01/2020 - 14:47

Aquest milhomes ara fa veure que descobreix la veritable caradura del pastisser-boig? I ell que forma part de la banda de bandarres que han destrosat la convivencia seguint el seu llegat de l'any 34-39 quan els seus antecesors van seguir el mateix camí... Tots son igual i esperant que no hi ha mal que duri cent anys, haurien d'estar tots a presó