Publicitat
Política · 28 de Setembre de 2011. 18:31h.

El PP accepta "parlar" del pacte fiscal

Fins i tot "si el Partit Popular governa Espanya"

El PP accepta "parlar" del pacte fiscal

Mas i Camacho, en una foto d'arxiu

La presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha acceptat la possibilitat de "parlar" del pacte fiscal durant el debat de política general, fins i tot ha contret el compromís de fer-ho "si el Partit Popular governa Espanya".

Camacho, en el seu torn de rèplica, ha afirmat que "nosaltres estem disposats a participar en la comissió del pacte fiscal, que estem disposats a parlar-ne, a escoltar els pros i els contres; que encara no coneixem amb exactitud quin és el seu model, però estem disposats a analitzar-lo; i estem disposats, que és un pas molt més enllà, a -si el Partit Popular governa Espanya-, disposats a parlar-ne amb lleialtat recíproca i també amb responsabilitat recíproca".

La líder del PP ha advertit, tanmateix, que "ara, vostè no pot dir ni pot presentar el pacte fiscal com l’excusa o la solució a tots els problemes. El pacte fiscal, amb una davallada de la recaptació, dels impostos a Catalunya, amb participació, i els propis i cedits, ha davallat. I vostè ho sap".

"Li diem -ha insistit- que un govern del Partit Popular, com li va dir Mariano Rajoy, estaria disposat a parlar-ne. Estaria disposat a fer-ho, li reitero i li remarco, amb reciprocitat institucional i amb responsabilitat".

Sánchez-Camacho ha assumit aquest compromís després que Mas la 'punxés': "que facin una cosa que amb altres territoris de l’Estat ja han fet. Perquè si el PP d’Euskadi està a favor del concert econòmic, per què el PP de Catalunya no pot estar a favor del pacte fiscal català?"

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 joan, manresa, 29/09/2011 - 12:32

El Casal,12,20h.--¡¡ Sr.PRESIDENT..Sr.MAS...!!BRI ELS ULLS..Que no son de fiar,que porten posat el fre de má..que li fan l'abraçada del ós..Quedará amb calçes--i perdoni l'expressió--,i si li donen algu,ya pot pensar que será.o li farán alguna llei que será per tot Espanya,i aquí a perdre

#1 Marcus, bcn, 28/09/2011 - 18:45

N'estic segur que si el PP treu majoria absoluta al cap d'unes setmanes catalunya tindrà "Pacte fiscal"...però segurissim eh segurissim......
Camacho = Pinocho