Publicitat
Política · 5 de Maig de 2011. 19:52h.

El PP acusa CiU de crear nous alts càrrecs "per agrair favors"

Els populars critiquen el nomenament de l'assessora de la vicepresidenta a la Val d'Aran

El PP acusa CiU de crear nous alts càrrecs "per agrair favors"

Joana Ortega, amb Artur Mas, en una imatge d'arxiu

La diputada i portaveu adjunta del grup parlamentari del PPC, LLanos De Lluna, ha denunciat que el Govern de la Generalitat ha creat un nou alt càrrec "nomenat a dit per agrair favors polítics".

La diputada ha fet aquesta afirmació després que el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya del 21 abril 2011 fes pública la resolució GRI/9/2011, de 14 d'abril, de nomenament de l'assessora de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, en matèries relacionades amb l'Aran.

De Luna ha explicat que "aquesta plaça no figura fins ara en la relació de llocs de treball dels diferents departaments de la Generalitat". En aquest sentit ha remarcat que "no només es crea una plaça específicament sinó que se li dóna la categoria més lata dins de l'administració, amb una retribució de més de 60.000 euros anuals".

La diputada ha manifestat la "hipocresia del Govern de CiU, que per una banda va anunciant retallades de personal i reajustaments en l'administració i de l'altra té cura dels amics proporcionant treball amb sous desorbitats pagats per tots els catalans".

"Volem saber els motius que explica la vicepresidenta per justificar la creació d'aquesta plaça", ha afirmat. Llanos de Luna ha demanat explicacions mitjançant la presentació d'una bateria de preguntes escrites al Parlament.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 silenci, barcelona, 06/05/2011 - 13:58

tanquen quiròfans i obren despatxos, treuen els ordinadors als coles perquè en tinguin als seus despatxos els seus endollats, retallen personal per fer lloc als seus coneguts... tenen un criteri immillorable!

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 06/05/2011 - 13:04

¿En qué se parecen //los mejores// a la famosa Dolores?

#2 bali, mon, 06/05/2011 - 10:45

voto ciu però cal anar alerta amb això del carrècs!!! cal veure millor els perfils i les capacitats!!!!

#1 novetat, Barcelona, 05/05/2011 - 23:05

Quina novetat! un endollat... però si el DOGC va plè!