Publicitat
Política · 22 de Setembre de 2021. 17:27h.

El PP acusa el PSC de callar davant la pujada de la llum

"Des que Pedro Sánchez és president s'ha doblat el rebut"

El PP acusa el PSC de callar davant la pujada de la llum

El president de PP de Barcelona, Manu Reyes, ha acusat els alcaldes metropolitans del PSC de "callar davant el constant increment de la factura de la llum" que, "sumat als 19 impostos autonòmics que paguen els catalans i a l'increment de la factura de l'aigua repercuteix en l'economia de les famílies més vulnerables, autònoms, empreses i indústria".
 
"Sorprèn el mutisme dels alcaldes socialistes, com pot ser que quan més gent ho està passant pitjor, aquests alcaldes que es diuen progressistes no diguin absolutament res sobre la pujada de la llum?", ha afegit.
 
Manu Reyes ha recordat, durant una roda de premsa sobre la campanya de el partit #SánchezApagaYVete, que "des que Pedro Sánchez és president de govern s'ha doblat el rebut de la llum".
 
En aquest sentit, Manu Reyes ha afirmat que el PP "és l'únic partit amb una proposta sòlida per baixar el rebut de la llum un 20%" i ha exigit que la rebaixa de l'IVA de l'21% a l'10% es mantingui més enllà del 31 de desembre.
 
Finalment, ha proposat un pacte d'Estat perquè no tornin a créixer aquests preus de manera indiscriminada, "no pot ser que en plena crisi, quan la gent ho està passant pitjor, el rebut de la llum creixi i que el govern d'Espanya no faci absolutament res", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat