Publicitat
Política · 9 de Desembre de 2021. 16:52h.

El PP acusa la Generalitat d'"assetjament"

Du el cas de Canet al Defensor del Pueblo perquè no se'n refia del Síndic

El PP acusa la Generalitat d'"assetjament"

La diputada Partit Popular de Catalunya, Lorena Roldán, ha denunciat aquest dijous que "la Generalitat està en contra del bilingüisme i en favor de l'assetjament" arran de la polèmica per l'escola de Canet. El PP presentarà una denúncia al Defensor del Poble perquè no es refia del Síndic de Greuges, Rafael Ribó.

“El que estem veient aquests dies transcendeix qualsevol debat sobre educació o llengua, estem davant d'un greu problema de llibertat”, ha afegit. En aquest sentit ha denunciat que el conseller d'Educació, Josep González Cambray, “en lloc de condemnar aquests fets i protegir aquest nen, se'n va a Canet a donar suport als assetjadors”. I la mateixa portaveu del Govern, Patrícia Plaja, que “assenyala la família en roda de premsa”.

Per a la diputada, “com que no van poder acabar amb l'Estat, ara van a buscar nens i les seves famílies”. I davant d'“aquest assetjament salvatge”, Roldán ha preguntat “On és el Govern d'Espanya? On és Pedro Sánchez?”. En aquest sentit ha lamentat que “a hores d'ara Sánchez encara no s'hagi pronunciat demostrant que el preocupa més no enfadar els seus socis que protegir un nen 5 anys”.

"Cap govern, ni tan sols cap partit a l'Europa actual, s'oposa a drets i llibertats assetjant nens i famílies", ha afegit. També considera que a la Generalitat “no només el molesta el dret a estudiar en espanyol una assignatura més, el molesta que la majoria dels catalans no combreguem amb la immersió lingüística, que resta drets i oportunitats als nostres fills i que és un sistema de fa 40 anys, obsolet, que va contra la cohesió social”.

Per part seva el president provincial del PP, Manu Reyes, ha recordat com fa pocs dies “dos tarugos encaputxats” cremaven la bandera espanyola a Vic en una manifestació a favor d'un acusat per delicte de desordre públic i lesions lleus i ha lamentat “la imatge que es dóna de Catalunya cada cop que es crema una bandera d'Espanya a qualsevol plaça d'un municipi”.

A més, ha recordat com “el Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, va ser assenyalat per autoritzar la celebració d'un acte dels joves valents de S’ha acabat! que finalment es va poder fer en llibertat tot i que alguns encaputxats van intentar evitar-ho”. “En què Catalunya vivim quan es crema una bandera i hi ha persones que ho aplaudeixen, o quan intenten imposar el que es pot fer o no en llibertat, en una universitat? ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Resistencia , Flors i violes , 09/12/2021 - 19:24

Para fiarse del yayo Ribó, que lo único que le interesa es seguir forrandose vitaliciamente.
De lo peor del procés, que ya es decir.

#2 Neferu, Barcelona, 09/12/2021 - 18:30

Hace bien en no fiarse del Síndic Ribó porque él es el primero que quiere si lo dejan, que lo dejarán, hacerles una encuestas lingüísticas a los alumnos sin permiso de los padres. Para el Síndic en Catalunya no se adoctrina en los colegios. Que en las paredes de las clases hayan esteladas colgadas para él no es adoctrinar. ¡Qué jeta el hom