Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2010. 10:48h.

El PP acusa Montilla de ser "molt feixista"

"Està en caiguda lliure en termes de perspectives electorals"

El PP acusa Montilla de ser "molt feixista"

Cospedal, amb Rajoy, en una imatge d'arxiu

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, en declaracions a Onda Cero, ha qualificat de antidemocràtic i "molt feixista" el comportament del president de la Generalitat, José Montilla, després de conèixer la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut de Catalunya .

Cospedal ha dit, en referència a Montilla, que algú que està "en caiguda lliure en termes de perspectives electorals" hauria de tenir en compte que "no val tot", "ni valen revoltes, ni revoltes institucionals, ni reedicions del Pacte del Tinell", en referència a l'acord signat pel PSC, ERC i ICV-EUiA, que excloïa el PP de pactes de govern a Catalunya.

Cospedal ha criticat a Montilla per "abanderar la rebel.lia institucional contra tot el que és una institució, en referència al TC, que és el" màxim intèrpret de la Constitució a Espanya".

"Crec que els comportaments antidemocràtics i en què s'excloguin a determinats partits polítics perquè no pensen igual són comportaments molt antidemocràtics i molt feixista", ha puntualitzat Cospedal.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Jordi, BCN, 01/07/2010 - 20:26

"Molt feixista"'??? O s'és feixista o no s'és feixista. Però no es pot ser "molt" o "poc" feixista.

#2 Gelabert de Cruïlles, Calonge, 01/07/2010 - 14:49

La veritat és que vist des de Catalunya costa de veure la diferencia entre el feixisme del PP i el feixisme del P$OE. Ja ho va dir en Josep Pla fa moltissims anys.

#1 Jose, BCN, 01/07/2010 - 13:36

Los del PP están igual que en 1.939 y 1.975...y así les va...No son demócratas, no lo han sido nunca y ni lo serán...
Creo que en Catalunya se han marginado solitos ellos...