Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2008. 18:41h.

El PP acusa Portabella de vendre's a Hereu

Alberto Fernández li retreu els viatges oficials i els càrrecs institucionals

El PP acusa Portabella de vendre's a Hereu

Portabella, amb Hereu, durant el viatge a Xina

Alberto Fernández Díaz, president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, ha acusat ERC, que presideix Jordi Portabella a l'Ajuntament, de "vendre's políticament per deu càrrecs de govern a Jordi Hereu", alcalde de la ciutat. Ha afegit que "només així s'entén que Esquerra, amb aportacions testimonials, pugui haver donat suport al pla d'actuació municipal, les ordenances fiscals o el pressupost municipal".

Segons Fernández Díaz, "el verdader preu polític pagat per Hereu als independentistes ha estat mantenir els càrrecs de govern que Jordi Portabella va anomenar quan formava part del mateix i abans de passar amb les seves competències municipals el 2007 a l'oposició".

Així mateix, ha denunciat que el fet que "ERC estigui a l'oposició mantenint els càrrecs dels republicans és un clar exercici d'hipocresia política". I com "preu polític" que ha cobrat Jordi Portabella, s'ha referit a diversos viatges internacionals en els quals ha participat en representació de l'Ajuntament de Barcelona, com Xina, Mèxic, Estats Units i Sud-àfrica.

Fernández Díaz també ha denunciat que "l'independentista manté càrrecs com a vicepresident de Turisme de Barcelona i de Mercabarna, i al mateix temps forma parteix dels governs metropolitans (Àrea Metropolitana de Transport, Medi Ambient, Mancomunitat de Municipis i Consell Comarcal del Barceloní)".

El dirigent del PP ha dit que "el més greu ha estat que, malgrat que ERC està a l'oposició, manté càrrecs de confiança dins del govern. Entre ells, diferents gerències en l'àmbit de promoció econòmica i els càrrecs de confiança de l'estructura tècnica de direccions de comerç, de consum, de promoció econòmica exterior, de promocions de serveis de coneixement, i de coordinació de programes estratègics, a més de les gerències de mercats i paisatge urbà. "

Per això, Fernández Díaz a acusa a ERC d'"haver-se venut políticament" i que "la seva única incidència en el govern de la ciutat ha estat quan voten el pla d'actuació municipal o els pressuposts d'ordenances fiscals, a fi d'assegurar-se que Jordi Hereu manté el càrrec i el sou als llocs de confiança que ja tenien els independistas abans de passar a l'oposició".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Carles, Lleida, 30/11/2008 - 11:45

Gombau , jo també vaig votar ERC però cada cop estic més frustrat també opino com la Maria i el Toni. Què ha fet ERC al govern aquests anys ?? Apart d'enxufar amiguets , espanyolitzar TV3 i donar Catalunya al PSOE ???

#7 Eduard, Castelldefels, 29/11/2008 - 23:59

L'avia, tan perjudicada del franquisme per tenir un marit masó i dos gendres oficials republicans em deia: MAI DEIXIS QUE MANI UN AFAMAT, QUE L'HAURAS D'ENGREIXAR TU. Pobreta, tan d'esquerres que era ella i tanta raó que tenia

#6 Gombau, Lloret de Mar, 29/11/2008 - 23:34

Maria i Toni, no us queda res a patir. Teniu ERC als diferents centres de poder per molt de temps. Si no ho podeu resistir sempra us queda la opciò de fer-hos el Haraquiri.Jo no us trovaré pas a faltar. Salut i República!

#5 pepito, barcelona, 29/11/2008 - 23:09

este acabara igual de gordito que el benach y el carod y con el bolsillo lleno.

#4 Toni, CAT, 29/11/2008 - 22:21

Massa que tarden tots els tripas a fotre's la patacada. Ja haurien de ser fora. I erc el primer, vaja colla de vividors.