Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2012. 22:05h.

El PP acusa Pujol després que l'Orfeó l'hagi desmentit

També acusa el Govern de buscar "esbroncada" per l'absència de Mas-Colell al CPFF

El PP acusa Pujol després que l'Orfeó l'hagi desmentit

Rodríguez, en una imatge d'arxiu

El portaveu adjunt del grup parlamentari del PPC, Santi Rodriguez, ha recordat que l'Orfeó Català ha desmentit el secretari general de CDC, Oriol Pujol. Rodríguez ha fet referència a les darreres notícies sobre el Cas Palau de la Música i ha advertit que “no oblidem l’afirmació d’Oriol Pujol en comissió al Parlament afirmant que el Palau els exonerava de qualsevol responsabilitat, ni tampoc no oblidem que la pròpia Junta de l’Orfeó ha desmentit aquesta informació”. En aquest sentit ha anunciat que pròximament el PPC prendrà una decisió al respecte, ja que “de confirmar-se el desmentit seria una situació molt greu per part d’un altíssim responsable polític del grup que dóna suport al Govern de la Generalitat”.

D'altra banda, Rodríguez ha acusat el Govern de fer “desistiment de les seves funcions en deixar de representar els catalans al Consell de Política Fiscal i Financera”. El diputat ha valorat així la decisió del conseller Mas-Colell de no assistir al CPFF tot assenyalant que “aquesta decisió va en benefici de l'esbroncada i de buscar culpables allà on pot trobar col·laboradors”. “El camí que ha escollit el Govern és el de l'esbroncada permanent i no fer front a les seves responsabilitats”, ha afegit. “L'opció de deixar la cadira buida davant les greus dificultats de liquiditat de la Generalitat ha estat una desafortunada representació teatral” ha explicat el diputat. .
 
Rodríguez creu que “l’absència del Govern al CPFF és una irresponsable estripada de papers que perjudica Catalunya, els catalans i la imatge que donem a la resta d’Espanya i d’Europa”. En aquest sentit ha constatat que “una vegada més, el Govern de CiU posa la reivindicació, el victimisme i l'esbroncada per davant de l’interès social”. En aquesta línia ha recordat els cartells electorals de CiU en els quals sortia una llum al final d’un túnel i ha manifestat que “ara veiem que no significava la sortida d’una situació fosca, sinó que en realitat era un tren que venia de cara”.
 
“No sabem què pretenen ni on volen anar a parar, ni si forma part del full de ruta de transició nacional. No sabem si volen fer renéixer aquell tripartit responsable en gran mesura de la situació que pateix avui la Generalitat”, ha explicat. Finalment, el diputat ha advertit que “estem davant un problema que no és només de Catalunya, és del conjunt de Comunitats Autònomes, d’Espanya i d’Europa. Per tant, la solució no es troba en una illa anomenada Ítaca: només junts ens en podrem sortir”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ramon, ara sí que hem fet un bucle, 31/07/2012 - 22:28


això ja és de Circ CiU, aviam, explica'm tu com vols que els de CiU que han nomenat els de l'Orfeó és deixin acusar pels dels PP que, al seu torn, han nomenat els del PPciu?.