Política · 5 de Novembre de 2008. 14:35h.

El PP acusa Saura de "fer el ridícul" amb De la Vega

Sirera insta el conseller a "escollir què vol ser de gran" i ICV li retreu "els insults"

El president del grup parlamentari del PP de Catalunya, Daniel Sirera, ha anunciat que la seva formació preguntarà en el proper ple "en quin moment es troba la negociació" entre el conseller d'Interior i líder d'ICV, Joan Saura, i la vicepresidenta del Govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, sobre el finançament autonòmic.

Sirera, en to irònic, ha fet "una petició expressa": "voldríem dir-li al conseller Saura que si vol continuar fent el ridícul que ho faci com a líder d'ICV, però no com a conseller del Govern". "Que esculli que vol ser de gran: membre d'Iniciativa o membre del Govern de la Generalitat de Catalunya". La portaveu d'ICV, Dolors Camats, a pregunta d'e-notícies, ha replicat que les declaracions de Sirera freguen "l'insult" i que ja està acostumada a "aquests escarafalls".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Marianu, Cardet, 06/11/2008 - 09:46

Qué voldria Saura que ser president, molta prepotència, etc... fa com l'alcalde del meu poble, que no es Cardet, molta bona cara, cumplint amb tots els ciutadans???, pero al fons de tot fa el que li dona la real gana

#9 Marianu, Cardet, 06/11/2008 - 09:26

Saura!!!! es especialista a fer el ridicul i si parla, encara més.No sabeu que la seva proffessió frustrada era ser president de la Generalitat?.... ara fa el possible per reclutar vots. SAURA FOR PRESIDENT!!!!

#8 Joan T., Barcelona, 06/11/2008 - 08:59

Només amb De la Vega? En TyranoSaura, fa SEMPRE el ridícul

#7 mirlo, Balaguer, 06/11/2008 - 00:31

Vaya. los ICV siempre tan partidarios de la libertad de expresion y tan agresivos con las ciriticas. Pa que me entiendas, ellos pueden criticar cuanto les venga en gana, pero a ellos que no les critique nadie. Y esto como se llama en tu pueblo?

#6 Quin ridícul,ho veu tot.hom, menys els Saura´s Boys, 05/11/2008 - 21:00

Ostres, comparteixo, encara que sigui per un cop, les opinions d´en Sirera. Potser em trobo mal.lament o potser és que tè raó