Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2020. 14:51h.

El PP acusa Torra d'usurpació de funcions

Querella davant el TSJC

El PP acusa Torra d'usurpació de funcions

El PP ha presentat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) una querella contra el president català, Quim Torra, per presumpte delicte d'usurpació de funcions a el "obstinar-se a mantenir el càrrec en oberta i franca rebel·lia enfront de la Constitució i l' Estatut ".

El PP considera que "la situació provocada pel querellat produeix una greu pertorbació de l'ordre constitucional, ja que les funcions que s'estan exercint il·legalment són les de president de la Comunitat Autònoma de Catalunya, que no és un funcionari qualsevol, i que a més de acord amb la Constitució és el representant de l'Estat a la comunitat ".

El partit que presideix Pablo Casado és conscient de la "situació paradoxal" perquè els fets que denuncia es refereixen a la "realització de funcions públiques per qui ha perdut el dret a l'càrrec que ostentava, la qual cosa suposaria també la pèrdua de l'aforament" davant del TSJC.

Però com Torra segueix exercint el càrrec "de manera espúria", explica la querella, el PP entén que el TSJC "segueix sent el competent fins que no es produeixi formalment el cessament en el càrrec, que el querellat es nega a acceptar".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/02/2020 - 22:21

Tiene razón el PP. El racistorra es un usurpador. Un usurpador al que le va a hacer el juego Mr. Cum fraude, amante de todo tipo de delincuentes.