Política · 28 de Novembre de 2008. 19:10h.

El PP acusa un membre del CAC d'actuar per "ferides personals"

Sánchez Camacho recorda que Rodríguez Madero va ser escollit en l'etapa de Piqué

El PP acusa un membre del CAC d'actuar per "ferides personals"

Alícia Sánchez Camacho, entre Cristina López Schligting i Jordi Casoliva

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha afirmat en el pograma La tarde con Cristina de la Cadena Cope, celebrat a Barcelona, que "treballaré perquè la Cope tingui veu a Catalunya, a Lleida, a Girona" i ha acusat al membre del CAC Fernando Rodríguez Madero d'haver actuat per "ferides personals mesquines". "Va atacar no només a Luis del Olmo i Federico Jiménez Losantos sinó també al PP", ha afegit.

Camacho s'ha queixat que la Mesa del Parlament "no frenés aquesta intervenció en seu institucional" encara que la compareixença dels membres del CAC no va ser davant el ple sinó en la comissió de política cultural. La responsable del PP de Catalunya també ha recordat que Madero "va ser nomenat per anteriors presidents del PP" en al·lusió a Josep Piqué. "El conseller Rodríguez Madero no representa en absolut al PP de Catalunya", ha reiterat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Pere, Barcelona, 30/11/2008 - 17:39

El Jorge Fernández intim de Godó i el Piqué-Vendrell empleats de Planeta, que pensàveu que faria Rodriguez Madero? Ser la veu dels seus amos. Com la resta de membres del CAC que son casibe tots eurodiputats.

#6 Hug, Begur, 30/11/2008 - 17:09

Que vol el PP? influir en un a instituci?dependent? no estan acostumats aquets espanyols en la divisi? poders. El normal per a ells es la cacicada i el "pelotazo". Els fa por perdre el control dels mitjans de comunicaci?

#5 Esmussat, Girona, 30/11/2008 - 16:03

El que diu Gold (Sabadell) és exactament el cas. Però a aquests farsants (COPE, Ciudadanos) no els interessa que la gent sàpiga la veritat. Paciència: Losantos serà com Jose María García en un futur no llunyà. Que ho faci per youtube, carai :)

#4 josepxicot, barcelona, 29/11/2008 - 21:19

Aquesta Alicia tè unes galtes !,va ser en
Fernandez Diaz quí va possar en Madero.
Però que digui que no va dir que la llengua es defensa sola,quand jo ho vaig sentir
en el programma de Cristina,tè nassos.
Quins dirigents tè el PP a casa nostra !

#3 un valencia que vo vore TV3, xativa, 29/11/2008 - 14:38

i al gonsales puentes de que l'acusen