Publicitat
Política · 25 d'Abril de 2009. 19:05h.

El PP aspira a passar CiU a les europees

Vidal-Quadras diu que pot accelerar "la sortida de Rodríguez Zapatero de la Moncloa"

El PP aspira a passar CiU a les europees

Aleix Vidal-Quadras durant la conferència

L’eurodiputat del Partit Popular i vicepresident del Parlament Europeu, Aleix Vidal-Quadras ha pronunciat una conferència a Reus, davant un centenar de persones i després de participar en l’acte organitzat per la cambra europea i que ha portat a la capital del Baix Camp l’autobús promocional de la campanya “Tu decideixes” per informar als ciutadans de les eleccions europees del 7 de juny.

En clau de precampanya electoral i de cara al 7 de juny, Aleix Vidal-Quadras ha apuntat que és molt necessari aventatjar en 4 o 5 diputats al PSOE i aconseguir que el Partit Popular sigui la segona força política a Catalunya. “Aquestes eleccions –ha assegurat- tenen dues vessants: una europea, amb l’objectiu d’aconseguir el major nombre de diputats populars a Europa per poder posar en pràctica polítiques encaminades a millorar la situació actual i una altra nacional, on un bon resultat del Partit Popular pot suposar accelerar la sortida del Rodríguez Zapatero de la Moncloa. Es molt necessari que això passi ja que, tal i com ha dit Mariano Rajoy, anem directes a l’abisme”.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Oriol, Besalú city, 27/04/2009 - 07:45

En aquestes el·leccions europees els que pujaràn de veritat són els de Ciutadans!!

Ànim C's!!!

#25 sulfurosulfuro, Barcelona, 27/04/2009 - 00:30

En mi comentario de las 19.17 salió incompleta la dirección para ver la entrevista de Losantos a Miguel Durán que repito:
www.OsglLZUfTeHE

#24 Joan Martí Garcia, BCN, 26/04/2009 - 23:42

Vidal - cuadres=somiatruites

#23 yomismo, Murcia, 26/04/2009 - 22:02

Es cuestion de mercado. mejor 40 millones que 6. por eso no me vengas con que poneis la pasta. Nosotros ponemos el mercado, amen de defender vuestros intereses en el mundo entero. Si no os gusta la consti ya sabes. Inde que de momento solo llga al 15%

#22 yomismo, Murcia, 26/04/2009 - 22:00

Pero hay que ser egoista y una inde de estas regiones nos beneficiaria al resto del pais de una manera muy generosa. Tu no sabes la cantidad de empresas y por cosiguente de trabajo que dejarian estas comunidades por venirse a la otra parte de España.