Publicitat
Política · 23 de Maig de 2014. 14:01h.

El PP atribueix l'agressió al procés

Soraya: "Els debats que generen confrontació són aprofitats pels violents"

El PP atribueix l'agressió al procés

Sáenz de Santamaría, durant la roda de premsa

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha relacionat l’atac amb pedres i altres objectes al cotxe de la comitiva del PP en què viatjaven el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro i la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho en un acte a Vilanova i la Geltrú amb el procés sobiranista.

"Vull fer una condemna clara del que va passar a Vilanova. Els debats que generen confrontació són aprofitats pels violents", ha manifestar durant la roda de premsa posterior al consell de ministres.

"Els polítics -ha dit- hem de tenir molt clar que els debats que generen divisió i ruptura són aprofitats per alguns per justificar comportaments violents que no tenen cabuda en la nostra democràcia".

La portaveu de l’Executiu espanyol també ha fet referència a la informació de La Vanguardia sobre el model d’urna que ha escollit el Govern per la consulta i ha dit que "el referèndum no és possible". Finalment, ha recordat al president de la Generalitat, Artur Mas, que "té l’obligació de complir i fer complir les lleis".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Glop, Girona, 23/05/2014 - 14:40

Sí, Que vols que diguin, que aquest clima es deu a les seves polítiques neoliberals extremes que només fan que empobrir la gent i finalment davant la misèria en la que estan, esclaten davant la presència dels politics que li han provocat??
Ep!! diguem agosarat, però, no podria anar per aquí la cosa?

#3 Xipolleig, Barcelona, 23/05/2014 - 14:21

Misèria, molta misèria humana la de la Menina de la Moncloa.
L'incident a Vilanova s'ha produït en termes similars a Catalunya en altres anys per diversos motius i a Espanya per temes que no tenen res a veure amb el procés independentista.
L'extremisme espanyol vol violència.

#2 Kropotkin, Vic, 23/05/2014 - 14:19

¿Dónde venden esteladas? Es que querríamos salir con ellas a romper farolas y quemar contenedores, para así demostrar la fractura social...jua, jua...os dejo, q sale el Rivera en Intereconomía, progresismo del fino...jua, jua...mejor hundidos

#1 Pujar l'IVA al 21%, també és culpa dels catalans, 23/05/2014 - 14:17

Segur que l'assessinat de la diputada provincial del PP de Lleoó a mans de dues militants del PP de Lleó també és culpa dels catalans i del procés, no tindrà més a veure amb els casi 6 milions d'aturats, amb els milers de desnonants que han perdut casa seva per culpa de les vostres polítiques?