Publicitat
Política · 2 d'Agost de 2018. 21:57h.

El PP avisa Sánchez que no acceptarà el “xantatge” de l'independentisme

Pablo Casado sol·licitarà un nou 155 si el Govern “segueix amb el full de ruta de ruptura”

El PP avisa Sánchez que no acceptarà el “xantatge” de l'independentisme

Pedro Sánchez i Pablo Casado, a la Moncloa

El líder del PP, Pablo Casado, ha advertit el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que no acceptarà el “xantatge” de l'independentisme i mantindrà una actitud “ferma” si l'Executiu espanyol cedeix davant “aquells que volen trencar Espanya”.

“Si la Generalitat i els partits independentistes segueixen amb el seu full de ruta de ruptura, el PP sol·licitarà l'aplicació de l'article 155”, ha assegurat Casado en la roda de premsa posterior a la reunió mantinguda amb Sánchez aquest dijous a la Moncloa. El líder del PP ha subratllat que el 155 comptaria amb “els vots de la nostra majoria absoluta al Senat”, necessària per aplicar l'article de la Constitució.

Casado ha ofert una oposició “lleial i responsable” per “garantir la unitat d'Espanya”, alhora que ha criticat al cap de l'Executiu central per haver iniciat un diàleg amb el Govern de la Generalitat. El dirigent 'popular' no té “cap confiança envers els que, de manera reiterada, només volen trencar amb Espanya i acabar amb les llibertat de tots els catalans”.

Finalment, el líder del PP ha dit que “si el proper 17 d'agost el Rei decideix acudir a l'homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, espero que es respecti la seva figura i no es trenqui la seva seguretat”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat