Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2008. 21:10h.

El PP barra l'entrada a militants del PP

La candidatura crítica de Nuevas Generaciones fa la roda de premsa al carrer

La candidatura de David Mejía, de 24 anys, a la presidència de Nuevas Generaciones no s'ha celebra a la seu del PPC tal i com estava anunciat. Després d'un estira-i-arronsa amb els serveis de seguretat -que actuaven seguint instruccions- han decidit fer-la a l'exterior. El partit cedia només un despatx -la sala de premsa estava ocupada per la direcció del PP de Barcelona- i autoritzava l'entrada de només el candidat i la premsa, però no la resta de membres que l'acompanyaven. Els membres de la candidatura crítica s'han queixat que, en el congrés del PP, Alberto Fernández sí que va poder la roda de premsa a la seu de la formació.

Mejía, que és el portaveu del grup municipal del PPC a Vilassar de Dalt encapçala una canddiatura formada per Claudio Aguiló Casanova, de 24 anys i advocat; Alberto Carreiras, de 23, regidor a Santa Coloma i estudiant d'enginyeria informàtica; Kristian Johansson, de 22, advocat; Adam Jesús Alonso, de 26, consultor fiscal; Juan Fernández, de 22, regidor a l'Ajuntament de Badalona i estudiant de Dret; Guillermo Francés, de 22, estudiant de Dret; i Ignacio Garriga, de 21, estudiant d'Odontologia i assessor del grup municipal del PP a Sant Cugat del Vallès.

Fonts oficials del PP han justificat la decisió perquè "ara per ara només és aspirant, no té ni tan sols els avals i, per tant, ni tan sols és candidat". "Se li va advertir que la podia fer ell, però sense públic, una roda de premsa no és una cosa molt sèria, no un acte social", han afegit.

Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#69 jordi, BCN, 05/10/2008 - 11:13

PRO QUE FANTASEMES QUE SOU ELS PEPEROS. NO SOLS FEU EL RIDICUL CUAN ESTAVEU AL GOBERN I A LES PASSADES ELECCIONS , QUE ARA FEU DE LES VOSTRES REUNIONS, EL CIRC DE LA TV.FORA DE CATALUNYA PEPEROS ANEU LA AESPANYA QUE JA NI US VOTA FEU PENA,FEU PENA

#68 Narcís, Lleida, 05/10/2008 - 02:28

Em sembla que aquests el que volen és protagonisme. Jo no els he vist mai, i vaig he anat a tots els actes importants de campanya. Estic convençut que Coto guanyarà.

#67 Juan, Barcelona, 05/10/2008 - 02:08

Es importante hablar en propiedad y decir alto y claro que David Mejía es posible candidato. Es mas al no poder reunir los 55 Avales firmados solamente va hacer el ridiculo que por cierto no se le da nada mal. COTO PRESIDENT!!!

#66 afiliado, barcelona, 04/10/2008 - 23:31

El que falta en la fiesta es quique , hace tiempo que anda desaparecid,mejor,mejor que este desde la oscuridad mueve mucho . En el fondo es buen chico ya que no se mueve por el interes lo que pasa es que tiene unas ideas muy poco comunes Coto Presidente!!

#65 Luis, Barcelona, 04/10/2008 - 22:10

Donde estava Mejía gente en días difíciles como la ofrenda de la diada o la recogida de firmas contra el estatuto? Y en los actos de los sábados a las 10 de la mañana? A! Claro! Debía estar durmiendo la mona! A eso se le llama compromiso!