Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2008. 13:14h.

El PP compara el castellà amb el català sota el franquisme

Arena troba "una barbaridad perseguir el castellano"

El PP compara el castellà amb el català sota el franquisme

Arenas saluda la regidora María Ángeles Esteller

El secretari general del PP, Javier Arenas, ha fet una defensa, sense esmentar-lo, del Manifiesto por una lengua común en afirmar que "no puedo aceptar que un andaluz no se pueda presentar a unas opsiciones en Cataluña porque sólo disfruta del castellano". "Ni un español puede tener una oportunidad menos por desconocer una lengua autonómica", ha afegit entre aplaudiments del congrés del PP de Catalunya.

Arenas ha insistit que "lo digo desde el profundo respeto a Cataluña y al catalán pero si en tiempos que afortunadamente hemos superado era un disparate perseguir el catalán hoy es una barbaridad perseguir el castellano y tampoc se puede hacer" en referència al franquisme. El nou número dos del PP ha reiterat que, en la seva opinió, "no haya españoles de primera y catalanes de segunda como no que haya catalanes de primera y españoles de segunda".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 jake, lleida, 05/07/2008 - 21:55

qui fàstic de comentari. Aquest és el gir al centre del PP ???? Patètic

#7 Juanc, Barcelona, 05/07/2008 - 20:18

El castellano no esta pisoteado por el catalán sino por el tripartito que sanciona ymulta cuando no se usa el catalán. El catalán, lengua amable. ha sido convertido en lengua hostil totalmente politizada. Ya no sirve para comunicarse.

#6 Oleguer, Barcelona, 05/07/2008 - 17:25

Aquest senyor del PP no es un ignorant, es un mentider. Ells tenen molt clar que l enemic es Catalunya i volen acabar el genocidi que Franco no va poder finalitzar. La unica solucio es independitzar-nos d aquests lladres, mentiders i genocides

#5 joan, mataro, 05/07/2008 - 16:42

S'ha de ser ignorant i neci, per opinar aixi , esta clar que no varen viure la post-guerra a catalunya aquestos del P.P en aquell tems el catala estava --PROIBIT---- ENTENEN---PROIBIT ES A dir que la boca callada ,si ignore-ho

#4 Rai, BCN, 05/07/2008 - 14:44

En quan al cos de funcionaris prima el dret dels ciutadans. Jo n'estic fart que en el món privat no em donin l'opció de poder triar el català per a les meves gestions. O si m'el deixen triar, després em passen amb algú que ni l'enten!!