Publicitat
Política · 11 de Desembre de 2021. 17:09h.

El PP compara el conflicte de Canet amb l'Alemanya nazi

Una dirigent equipara la situació amb el que "feien els nazis amb els jueus"

El PP compara el conflicte de Canet amb l'Alemanya nazi

La vicesecretària d'organització del PP, Ana Beltrán, ha equiparat el cas de Canet de Mar amb la immersió lingüística -després que una família sol·licités classes en castellà pel seu fill- amb l'Alemanya nazi.

"Arribarem a veure a Catalunya els que demanen que es pugui estudiar en castellà amb un braçalet marcat, perquè puguin ser assenyalats al carrer, com feien els nazis amb els jueus", ha afirmat.

Des de Xile, el líder del Partit Popular, Pablo Casado ha assegurat que "els socis del govern d'Espanya estan fent un apartheid lingüístic a Catalunya". "Jo demano a Pedro Sánchez com a pare de dues filles que protegeixi a aquesta família", ha afegit.

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha compartit la línia de Casado i ha afirmat que la situació que es viu a Canet "és el més semblant a un apartheid d'un règim totalitari que tenim la vergonya de sofrir a Espanya, amb un govern abaixant el cap".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 13/12/2021 - 16:53

Au vinga, Fot-li que es de Reus. El PP es un altre partit tòxic per la convivència.

#7 Republica catalana de Can Pixa, Lleida, 12/12/2021 - 14:37

Aquestes del p.p son molt contundents quan estan a l'oposicio.Que van fer quan governaven?.Res.

#6 Tabarnés puro, Barcino, 12/12/2021 - 10:34

Nunca se debió dejar la educación y derechos fundamentales de los ciudadanos en manos de unas minorías regionales tremendamente egoístas, desleales e insolidarias.
Si a eso le sumamos el chanchulleo permanente de PPSOE con aquellos, ya tenemos la imagen precisa de cómo hemos llegado hasta aquí. Y ahora a ver quién arregla el entuerto.

#5 Sarola, Castelldefels, 12/12/2021 - 08:22

E

#4 abuenashorasmangasverdes, Vic, 11/12/2021 - 21:21

Años y años compadreando con lobos que finalmente han enseñado la patita . Ellos lo sabían , pero no querían verlo . Ahora , han perdido mi confianza . D.E.P.