Publicitat
Política · 12 de Desembre de 2018. 18:20h.

El PP confia en un empresari per remuntar a Barcelona

José Bou rebutja pactar una llista conjunta amb Manuel Valls

El PP confia en un empresari per remuntar a Barcelona

L'empresari José Bou, president fins ara de l'entitat Empresaris de Catalunya -contrària al procés- ha acceptat ser l'alcaldable del PP per Barcelona a les properes eleccions.

Bou, que ha negociat la seva candidatura directament amb Pablo Casado, es presenta com a independent. L'alcaldable ha fet la seva presentació al monument a les víctimes del terrorisme a la Meridiana, no lluny d'Hipercor.

"Barcelona és la zona zero del populisme", ha assegurat davant la premsa. En l'acte estaven presents algunes entitats que li donen suport com l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT) o Espanya i Catalans.

Tampoc ha escatimat crítiques al procés perquè "Torra no pot fer-se amb algú que ha estat condemnat per pertinença a banda armada".

El nou alcaldable ha insistit repetidament que "jo no sóc polític, sóc empresari" però que s'ha decidit fer el pas "per les especials circumstàncies que hi ha".

El PP va obtenir a Barcelona en les eleccions municipals del 2015 només 60.000 vots i tres regidors. José Bou s'enfronta al repte de millorar un dels pitjors resultats de la formació i ha deixat clar que no pactaria amb Manuel Valls, almenys abans dels comicis. En els cartells mostrats avui ni tan sols apareixia el logotip del partit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Don Pelayo, Baix Llobregat, 13/12/2018 - 14:35

No me parece mal candidato...aunque con el PP lo tiene complicado para hacer un resultado decente en Barcelona.

#1 botifler1914, sINITACA, 13/12/2018 - 10:44

No se yo si es una buena manera de empezar con la nueva dirección del Pp en cataluña, imponerles un candidato desde Madrid, para variar, y además ajeno al partido y que parece vaya a pasar del PP en Barcelona.