Publicitat
Política · 21 de Maig de 2021. 12:29h.

El PP cree que Junts "li ha pres el pèl" a Aragonès

"A més de deixar-lo de president honorífic a les ordres de Waterloo li treuen els fons europeus"

El PP cree que Junts "li ha pres el pèl" a Aragonès

El líder parlamentari del PPC, Alejandro Fernández, ha reconegut haver llegit l'acord de Govern entre ERC i JxCat i afirma en aquest sentit que en el mateix hi ha "tones de tonteries, és un autèntic disbarat".

"A més de deixar-lo de president honorífic a les ordres de Waterloo li treuen els fons europeus. Li han aixecat la camisa”, ha indicat. També ha considerat que "el que va anunciar ahir no va ser una Generalitat republicana, va ser la Generalitat de tota la vida convertida en sainet". Fernández creu que Aragonès serà "dirigit de forma obscena des Lledoners, si això no degrada a la Generalitat que baixi Déu i ho vegi".

El dirigent del PP ha assegurat que "vostès no volen solucionar el conflicte perquè viuen del conflicte". "El processisme és el modus vivendi que tenen vostès", ha afegit.

També ha argumentat que "l'autodeterminació és impossible perquè Catalunya no és una colònia". "Els escocesos han respectat sempre la llei, quan els hi han dit que no i quan els hi han dit que sí. Si volen fer com els escocesos vagin al Congrés i acceptin la votació que d'aquí surti", ha proposat.

Igualment ha defensat que "la malversació no és una ideologia, és un delicte, i per tant no cal amnistia". “¿Com funcionarà un govern entre persones que no es suporten?", ha preguntat finalment.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Senyoret corrupgent, i de les CUP, 21/05/2021 - 13:41

Homeee Fernándes, con las cosas del comer no s'hi juga y cuando hay fondos y dinerets -sobre todo si son de terceros :DD - no pretenderás que les dejemos la gestión a los masovers, ¿¿no??

#3 Marcial Heredia, Analista de Mercadillos, 21/05/2021 - 13:14

Tiene razón, han abusado del niño. Algo tendrá que alegar el defensor del menor, digo yo.

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 21/05/2021 - 13:02

¡Perrea! ¡Perrea!
¡Perrea! ¡Perrea!

El chikichiki mola mogollon
Lo bailan en Tortosa y tambien en Camprodon

Lo baila Fray Botijo, lo baila bien suave
Lo baila la Tachenko, mi amor ya tu sabes

Lo bailan los rufianes, lo bailan los cuperos
Lo baila la Rahola con las bragas en la mano

¡Perrea! ¡Perrea!

#1 A., Barcelona, 21/05/2021 - 12:42

Una nova edició de "las verdades del barquero" by Alejandro Fernández. Un pot votar al PP o no. Ser més o gens indepe. Però aquest paio és impecable.