Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2021. 20:24h.

El PP creu que ha iniciat el "compte enrere" de Sánchez

Cuca Gamarra, portaveu al Congrés: "Ha començat el tic-tac"

El PP creu que ha iniciat el "compte enrere" de Sánchez

La portaveu del Partit Popular al Congrés, Cuca Gamarra, ha afirmat - a la cloenda de l'Escola de Tardor del PP de Barcelona, aquest dissabte- que ha començat "el compte enrere" de Pedro Sánchez a la Moncloa perquè sigui Pablo Casado el nou president del Govern espanyol.

Cuca Gamarra ha afirmat que "la supèrbia i la incompetència de Sánchez" i les "mentides" generen "decepció i frustració". "El més important que tenim és la paraula davant la mentida, la humilitat davant la supèrbia i l'eficàcia davant la incompetència", ha afegit.

La portaveu ha assegurat que les polítiques de l'actual executiu han provocat que "Espanya es quedi enrere, patint els que menys tenen". Cuca Gamarra ha acusat al president espanyol d'"anar enrere per pagar favors als seus socis".

Afirma que a Catalunya també "ha començat el tic-tac del PSC i de la CUP, amb el projecte del PP de portes i finestres obertes al centredreta i tot el constitucionalisme de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 JOSEP PAGES AVI DE CARDEDEU, TOTS iTOTES FANCOMTE ENRERE , 14/11/2021 - 19:30

Tiene razon esta Señora del P.P. Se ha INICIAT EL COMTE ENRERE ,per fer FORA A PEDRO SANCHES .Pero oculta una cosa TAMBE SE A INICIAT EL CONTE ENRERE PER FER FORA A CASADO DEL P.P. Li fa ni mas ni menos que AYUSO PRESIDENTA DE LA COMUNIDAD DE MADRID tambe del P.P. .EL P.S.C. VOL FORA ALS INDEPENDENTISTES Comte enrere tamb

#1 Pregunto yo, Tarragona, 14/11/2021 - 11:42

¿Y luego que, pablo casado que es igual o peor que sanchez ? Dejad paso a ayuso que es la unica que puede salvarnos.