Publicitat
Política · 25 de Gener de 2014. 16:45h.

El PP creu que "milions de catalans es poden convertir en estrangers"

Camacho reivindica que "tenim una bandera a l'ànima i una altra al cor"

El PPC ha emès avui durant la cloenda de la Convenció del partit -tot just abans de les intervencions de la presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, i el president del Govern, Mariano Rajoy- un vídeo amb el títol "Junts sumem" en el que surten els dirigents de la formació i la veu, en off, en castellà i en català, de l'esmentada Sánchez-Camacho.

La presidenta del PPC afirma que "milions de catalans es poden convertir en estrangers a casa nostra" i "el PP vol impulsar una gran rectificació" i que "és l'hora de la fermesa democràtica, és l'hora de fer política en majúscules". "Som un partit fort a Catalunya", afegeix en una velada al·lusió a Ciutadans.

En la seva opinió, "Espanya és integradora" i "són temps d''integració". Camacho reitera que "tenim una bandera a l'ànima i una altra en el cor".

Imatge del vídeo

Una mani del PPC

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#40 luzbell, martorell, 26/01/2014 - 16:27

vamos a ver en la declaracion de renta apartado cuota autonomica, cuota estatal, yo no quiero pagar la cuota autonomica solo la estatal el estado me garantiza la pension y la asistencia medica porque esto seria siendo España y a lo que no lo quieran que se lo garantice la Generalitat, ya esta.

#39 Núria, Reus, 26/01/2014 - 11:55

Com a catalana jo veig milions i milions d'espanyols com a estrangers i mai més els podré veure com a compatriotes. Amb algú que t'odia i et vol submís com un gos, (mireu també què fan a València, les Illes, la Franja) no pots compartir-hi cap projecte i molt menys formar part de la mateixa nació.

#38 Gavarres, Girona, 26/01/2014 - 11:01

Es molt facil. Consulta, votem tots i sabrem segur el que volem els catalans. Com persones adultes. Tot lo altre es fum.

#37 Jordi Feliç, Tarragona, 26/01/2014 - 09:41

És el que sempre ens hem sentit molts, tot i vivint a casa nostra. Potser ara toca canviar doncs!

#36 Lidia, Barna, 26/01/2014 - 09:37

I milions de catalans ens convertirem en allò que sempre hem volgut ser: CATALANS i res més que CATALANS