Política · 25 de Gener de 2014. 16:45h.

El PP creu que "milions de catalans es poden convertir en estrangers"

Camacho reivindica que "tenim una bandera a l'ànima i una altra al cor"

El PP creu que "milions de catalans es poden convertir en estrangers"

Imatge del vídeo

El PPC ha emès avui durant la cloenda de la Convenció del partit -tot just abans de les intervencions de la presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, i el president del Govern, Mariano Rajoy- un vídeo amb el títol "Junts sumem" en el que surten els dirigents de la formació i la veu, en off, en castellà i en català, de l'esmentada Sánchez-Camacho.

La presidenta del PPC afirma que "milions de catalans es poden convertir en estrangers a casa nostra" i "el PP vol impulsar una gran rectificació" i que "és l'hora de la fermesa democràtica, és l'hora de fer política en majúscules". "Som un partit fort a Catalunya", afegeix en una velada al·lusió a Ciutadans.

En la seva opinió, "Espanya és integradora" i "són temps d''integració". Camacho reitera que "tenim una bandera a l'ànima i una altra en el cor".

Una mani del PPC

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#40 luzbell, martorell, 26/01/2014 - 16:27

vamos a ver en la declaracion de renta apartado cuota autonomica, cuota estatal, yo no quiero pagar la cuota autonomica solo la estatal el estado me garantiza la pension y la asistencia medica porque esto seria siendo España y a lo que no lo quieran que se lo garantice la Generalitat, ya esta.

#39 Núria, Reus, 26/01/2014 - 11:55

Com a catalana jo veig milions i milions d'espanyols com a estrangers i mai més els podré veure com a compatriotes. Amb algú que t'odia i et vol submís com un gos, (mireu també què fan a València, les Illes, la Franja) no pots compartir-hi cap projecte i molt menys formar part de la mateixa nació.

#38 Gavarres, Girona, 26/01/2014 - 11:01

Es molt facil. Consulta, votem tots i sabrem segur el que volem els catalans. Com persones adultes. Tot lo altre es fum.

#37 Jordi Feliç, Tarragona, 26/01/2014 - 09:41

És el que sempre ens hem sentit molts, tot i vivint a casa nostra. Potser ara toca canviar doncs!

#36 Lidia, Barna, 26/01/2014 - 09:37

I milions de catalans ens convertirem en allò que sempre hem volgut ser: CATALANS i res més que CATALANS