Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2008. 15:54h.

El PP creu que Tardà "hauria de deixar de ser diputat"

"Si cada mes rep el seu salari, és gràcies a la Constitució", afirma Ayllón

El PP creu que Tardà "hauria de deixar de ser diputat"

José Luis Ayllón, amb Soraya Sáenz de Santamaría, portaveu del PP al Congrés

El diputat del PP i secretari general del grup parlamentari d'aquest partit al Congrés, José Luis Ayllón, ha dit que les declaracions de Joan Tardà, proclamant "visca la República, mort al Borbó," estan "absolutament fora de lloc", i ha assenyalat que "un diputat no pot fer aquest tipus de declaracions, i si les fa hauria de deixar de ser immediatament diputat d'aquesta Cambra".

Ha afegit que se sentia "preocupat" pel nerviosisme de les forces d'esquerra, i que si els polítics tinguessin un carnet per punts, Tardà "els hauria perdut tots de cop".

En declaracions als periodistes al Congrés, Ayllón ha recordat a ERC i als seus simpatitzants que " si Tardá cada final de mes rep el seu salari com a diputat és gràcies a una Constitució que ens vam donar entre tots fa 30 anys" que reconeix com a forma política la monarquia parlamentària.

Per això, ha considerat que les paraules del diputat republicà estan "absolutament fora de lloc" i li ha recordat que des del seu escó al Congrés no solament representa els votants d'ERC, sinó el conjunt dels espanyols, la qual cosa l'hauria de portar a tenir-ne "molta més cura a l'hora de defensar les seves postures polítiques".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Joan, Bcn, 08/12/2008 - 14:56

No diuen que les idees s'han de defensar democràticament i no per la violència? Tardà té tota la legitimitat per anar contra la constitució des del seu càrrec representatiu dels que l'hem votat.

#6 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 08/12/2008 - 06:57

Els que van recolzar una guerra ilegal i injusta a Irak i hi van enviar tropes. Matar és pitjor que repetir una frase històrica buida de contingut real.

#5 Miquel, Sant Cugat del Vallès, 07/12/2008 - 18:28

Cal il·legalitzar el PP si no condemna la dictadura franquista. Encara conserven el botí de guerra a Salamanca i no hi ha manera que el tornin als seus propietaris. Vergonyós.

#4 VOLEM LA INDEPENDENCIA ara aqusta nit, de salses a guardamar, 07/12/2008 - 18:14

el tarda em representa a mi que l'he votat i si no m'qagrada rel que fa ja en votare un altre a lea properes

#3 Gunter, bcn, 07/12/2008 - 18:03

Una mica primari? que generosidad la de Bono....