Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2008. 19:28h.

El PP de Barcelona i Unió negocien la Llei d'Educació

Antoni Bosch es reuneix amb Pelegrí al marge del grup parlamentari del PPC

El PP de Barcelona i Unió negocien la Llei d'Educació

Antoni Bosch, en una imatge d'arxiu

El nou president del PP de Barcelona, Antoni Bosch, ha estat aquest dimarts al Parlament per a reunir-se amb el secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, amb la intenció de parlar del projecte de llei d'Educació, segons ha sabut e-notícies. Bosch, escollit recentment nou president en substitució de Dolors Montserrat, ha assumit la direcció de les negociacions pel PP de Catalunya malgrat que no és ni diputat.

La presidenta del partit, Alícia Sánchez Camacho, ha deixat al marge així el grup parlamentari els membres del qual se n'han assabentat quan l'han vist a la cambra catalana. A la reunió amb Unió, tanmateix, hi ha assistit el diputat del PP de Catalunya encarregat dels temes d'educació, Rafael López. Antoni Bosch és un ferm partidari de l'escola privada. Tampoc amaga, però tampoc exhibeix, la seva pertinença a l'Opus.

El projecte de Llei d'Educació és un dels projectes estrella del conseller Ernest Maragall, que intenta arribar a un acord amb CiU, malgrat que iniciativa ha deixat clar que no hi està a favor. Unió també té una posició més contundent en materia educativa que Convergència.

Segons han assegurat fonts del PP, "a la reunió també va assistir Rafael López, diputat que ha estat treballant en els temes d'educació i en el projecte de llei d'educació que ha elaborat el PPC. Aquesta reunió es va realitzar amb el coneixement de la portaveu, Carina Mejías, que també ha seguit els temes d'educació". Les mateixes fonts han insistit en que "no hi ha per tant res al marge del grup parlamentari i aquesta trobada forma part de les reunions que se segueixen amb els diversos sectors socials, educatius i polítics i no és pròpiament una negociació. Toni Bosch és la persona del partit encarregada de seguir els temes d'educació".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Core, Lleida, 17/12/2008 - 10:48

Toni Bosch sí que tirarà endavant el partit!! Crec indispensable que el PPC arribi a un acord amb el tema d'Educació amb Unió. Bosch i Pelegrí, a por ellos!!!

#2 Monxo, Barcelona, 17/12/2008 - 09:33

Bon dia, En primer lloc no se sap qui es el "periodista" que fa l ´article. Sr, Bosch no sustitueix a ningú a segut elegit com President, del Sr. Bosch hauria d´investigar per saber qui es i que es el que fa abans de donar noticies sense fonaments.

#1 professor cremat, vilarrodona, 16/12/2008 - 20:05

Aquesta LEC acaba amb l'escola pública i fotrà els profes al carrer amb contractes més precaris que a la privada. Mireu www.aspepc.cat