Publicitat
Política · 24 de Setembre de 2012. 13:46h.

El PP defensarà "a ultrança" la Constitució

Aprova una declaració en defensa de la Carta Magna i de l'actual Estat de les autonomies

El PP defensarà "a ultrança" la Constitució

Cospedal, durant la roda de premsa

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha explicat que el seu partit ha aprovat una declaració en defensa de la Constitució espanyola i de la indissolubilitat de la nació espanyola, defensada en l'article dos de la Carta Magna, en front dels qui, segons la dirigent dels populars, hi mantenen posicions contràries per interès electoral o partidista.

Segons la líder popular, l'actual Constitució -que data de 1978- és la que "ha donat la millor època a Espanya, no només en prosperitat econòmica, sinó en benestar i model de convivència".

"Per tant, -ha continuat- som defensors a ultrança de la nostra Constitució, del nostre model constitucional i de l'Estat de les autonomies que s'hi consagra i dels principis de solidaritat i autonomia de les nacionalitats i les regions que s'hi integren dins d'Espanya".

De Cospedal ha admès que en els últims temps l'Estat de les autonomies que defensen "ha pogut cometre alguns excessos", però n'ha responsabilitzat els seus governants i en cap cas el propi Estat.

Finalment, ha dit que "aquesta declaració seguirà sent la línia del partit, al marge de vaivens electorals, d'interessos partidistes, de moments econòmics, etc".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#14 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 25/09/2012 - 13:05

Sóc independentista, catalanista d'esquerres convençut. Malgrat això, no em desagradaria perdre'm en una illa amb al Cospedal. Cada cop que parla em reafirma més en les meves idees i, a més, em posa catxondo.

#14.1 Tyr, Barcelona, 25/09/2012 - 17:44

Guim, ja en som dos. No parlaríem de poítica, però reconec que a la Maria Dolores no li fa mal res i també em perderia amb ella en una illa.

#13 joancatala, Castellbisbal, 24/09/2012 - 23:44

I si convé aniran a reclamar al Tribunal Constitucional! Què s´han cregut aquests Catalans! Si és que és amenaçar-nos amb la Constitució Española i m´entra el riure, ja,ja,ja,ja! No tenen vergonya!

#12 Tià, Paisos Catalans, 24/09/2012 - 21:39

Quina constitució?,la que defensa certa mena de delinqüents?;suposo que ja debeu saber de què i de qui parlo.A més,pagueu a certa mena de gent perque amenaci des del darrera de les armes a la gent.Si és aquesta la vostra constitució,....us la podeu quedar,........

#11 joan, manresa, 24/09/2012 - 17:59

tinu.)com a mostra,la situació que es vivía al 1906...,---Prensa española," Se tiene que castellanizar Cataluña,se tiene que pensar en español,hablar en español i comportarse como español,i esto de buen grado o por la fuerza.."""...,Alguna diferencia amb moments actuals...??Estem igual.PROU YA..

#10 joan, manresa, 24/09/2012 - 17:54

El Casal,17,50 h.--Sí ya pot fer ya....,a capa i espasa...,a sang i foc.....,rés servirá ..,anant malament allargará el problema...,i tard o dora tornará aflorar..,Sra.Cospedal...,consulti la historia.Aprengui dels errors pasats...,sigui inteligent,posi punt final a aquesta situació,vegui (cont