Publicitat
Política · 29 de Gener de 2010. 14:25h.

El PP demana a Trias que "trenqui la sociovergència" municipal

Fernández Díaz recorda que CiU ha donat suport "en solitari" al PSC en "el pla del Barça"

El PP demana a Trias que "trenqui la sociovergència" municipal

Xavier Trias, en una imatge d'arxiu

Alberto Fernández Diaz ha demanat al líder de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, que "trenqui la seva sociovergència amb l'alcalde Jordi Hereu, després de donar suport en solitari al PSC en la reconversió del Miniestadi del Barça".

El regidor del PP ha insistit en "aturar el projecte del Mini, fins a la celebració de les eleccions en el FC Barcelona, perquè el nou president i la nova junta ratifiquin el pla Laporta, ja que l'horitzó temporal situa la finalització del pla per a l'any 2022".

Fernández Díaz ha afegit que "la sociovergència a l'Ajuntament de Barcelona, a més del pla del Barça, ha deixat altres acords com l'ordenança de civisme, la consulta de la Diagonal i el tramvia, i el govern quatripartit de l'Àrea Metropolitana entre Trias, Hereu, Mayol i ERC".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 30/01/2010 - 00:36

Los del Tripahartitos, y Trias, ha aprobado la recalificación del Miniestadi. Ahora Laporta ya puede remodelar el Nou Camp y financiar su carrera políica. En cambio, la ciudad el barrio de Les Corts, se quedan sin suelo para equipamientos y zona verde.