Publicitat
Política · 4 de Gener de 2010. 18:50h.

El PP demana avançar les eleccions

Sánchez-Camacho considera que serà "un nou any perdut"

El PP demana avançar les eleccions

Camacho, entre Montilla i Rajoy, a la darrera Diada de Sant Jordi

La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha reclamat avançar les eleccions “per evitar un nou any perdut”. En aquest sentit, considera que el tripartit liderat per Montilla “és incapaç de solucionar el reptes de futur que té Catalunya”.
 
Per a Sánchez-Camacho “comencem l'any submergits en plena crisi i amb un Montilla insensible, que incrementa els preus públics com el transport i els peatges. A més d'avalar els pressupostos de l'Estat que incrementaran l'atur i els impostos”. En aquest sentit, ha denunciat que “aquestes pujades faran que cada família catalana pagui 1.500 € al mes en impostos”, xifra que considera “elevada” en plena crisi.
 
Sánchez-Camacho considera que “aquest govern no té cap tipus de credibilitat” i Montilla “és incapaç de presentar noves propostes”. En aquest sentit, ha qualificat de “miting” el discurs de Montilla i ha assenyalat que només li preocupa “mantenir-se al govern”.
 
Així mateix, ha manifestat que “el que necessiten els catalans és un govern fort, que doni solucions i que eviti més destrucció d’ocupació i tancaments d’empreses”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat