Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2013. 15:30h.

El PP demana dissoldre el Consell de Transició Nacional abans de crear-se

Camacho considera que "és un organisme que no té cap sentit"

El PP demana dissoldre el Consell de Transició Nacional abans de crear-se

Camacho

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que el seu partit "demanarà al Parlament la dissolució del Consell de Transició Nacional que el Govern té tanta pressa en constituir, un òrgan que en res no solucionarà els problemes que travessa Catalunya i que no donarà resposta als problemes d’atur i crisi econòmica que preocupen els catalans”.

Per a la presidenta del PPC, “aquest Consell és un organisme que no té cap sentit, ja que busca una transició cap el no res i suposa un cost extra de despesa per als catalans, fruit del pacte d’interessos entre CiU i ERC”.

Així mateix, Sánchez-Camacho ha constatat que “mentre veiem que això corre molta pressa, no hem sentit encara cap paraula en referència als pressupostos de la Generalitat per al 2013”. Segons la presidenta del PPC, “creiem que hores d’ara els pressupostos estan retinguts a la seu d’ERC, en una negociació que no està sent tan pacífica ni tan fluïda com volen fer aparentar”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Jordi, Teià, 12/02/2013 - 10:23

Que dissolguin ells abans les "Delegación del Gobierno" a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, així com els ministeris amb competències transferides (com el que dirigeix l'inefable Wert). I deixin de cobrar-nos el cost de les seves ambaixades allà on ja tenim presència nosaltres. I després parlem

#8 joan, manresa, 11/02/2013 - 18:08

tinu.)mundista..,no volem estar més en un Estat dictatorial i antidemocratic...!! Volem estar en el Nostre Estat,amb totes las sevas imperfeccions i defectes ,amb totes las sevas mancançes i limitacions,pro ser el Nostre Estat.L'Estat Catalá dins Europa..,tant li costa entendre axó " Doña Alicia"

#7 joan, manresa, 11/02/2013 - 18:03

El Casal,18 h.--Estem cansats ya de sentir sempre la matexa cançoneta,aquesta Sra.millor que obri la boca de lo que Espanya no ens retorna,de lo que Espanya ens asfixia...,pro no,axó no.Només sempre lo matej,contra Catalunya.Sra.Alicia..!! No volem estar més en un Estat arruinat i tercer-(cont

#6 demianenko, Tarragona, 11/02/2013 - 17:41

Qui s'hauria de dissoldre és el PP

#5 Ivan el terrible, Sant Cugart del Vallés, 11/02/2013 - 17:34

Aznar a favor de las guerras preventivas. Alicia a favor de las disoluciones preventivas. Y Rajoy a favor de los despidos preventivos. ¡ Jesús!. ¡Que cruz!. Por pura prevención, yo a favor de la independencia de Catalunya. Qué encara pendrem mal!.