Publicitat
Política · 28 de Maig de 2018. 21:28h.

El PP demana investigar els vincles de la Diputació de Barcelona amb el procés

Recorda que un excàrrec ja va ser detingut en l'"Operació Estela"

El PP demana investigar els vincles de la Diputació de Barcelona amb el procés

Ramon Riera

El portaveu del PP a la Diputació de Barcelona, Ramon Riera, ha exigit a la presidenta de l'ens, Mercè Conesa, que impulsi una comissió d'investigació "per esclarir la presumpta corrupció i el desviament de fons de l'organisme". Riera ha recordat que no és el primer cop que el departament "està sota sospita", ja que a principis d'any ja van demanar explicacions sobre "les relacions entre el fugit expresident Puigdemont i els serveis de Relacions Internacionals de la Diputació". A més, li ha demanat que cessi els responsables del Departament de Relacions Internacionals i tots aquells que estiguin processats.

Els populars han reclamat "conèixer" fins a quin punt la Diputació era coneixedora de les irregularitats que presumptament va fer la Fundació CATmón, vinculada a CatDem. "A hores d'ara, la Fundació CATmón vinculada a CatDem, la fundació de Convergència Democràtica de Catalunya i el seu director, Victor Tarradellas, també són objecte de presumptes irregularitats i hem de conèixer fins a quin punt la intervenció de l'organisme era coneixedora de les presumptes irregularitats i desviaments de fons per al finançament irregular" asseguren en un comunicat.

Els populars consideren que la detenció de Joan Carles García Cañizares, exdirector del departament de Relacions Internacionals de la Diputació, actual portaveu del Grup de CiU i que ja va ser detingut en el marc de l'"Operació Estela" és un "fet tan greu requereix totes les explicacions possibles per part de la presidenta de la Diputació". Els populars també afirmen que han conegut casos de "mobing, assetjament sexual i maltractaments" en aquest departament que "ara s'afegeixen a la presumpta corrupció i desviació de fons".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 29/05/2018 - 09:56

Un corrupto acusando de corrupción a otro corrupto.