Publicitat
Política · 15 de Gener de 2010. 14:33h.

El PP demana la dimissió de l'alcalde de Mataró

"Per la seva responsabilitat política en l’afer de Can Fàbregas, que ha acabat amb la seva imputació"

El Grup Municipal del PPC de Mataró demana "la dimissió de Joan Antoni Baron per la seva responsabilitat política en l’afer de Can Fàbregas, que ha acabat amb la seva imputació". Pel PPC, "la seva desastrosa gestió en aquest procés ha causat un enorme perjudici econòmic, d’imatge, i polític a Mataró, així com el descrèdit de les seves institucions".

Mostrant el màxim respecte pel resultat electoral que els va permetre disposar d’una majoria, formada en base a aquests resultats, el PPC "té la responsabilitat de valorar aquesta situació tan delicada, en nom de tots els ciutadans i atenent a l’interès màxim que és Mataró".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Albert P., Barcelona, 15/01/2010 - 16:33

Si aquest sr. fós de CiU o tingués un veí d'escala que ho fós o un amiguet els diaris estarien destrossant-lo.....al ser del psc poc se'n parlarà.

#1 PATRICIA, LLEIDA, 15/01/2010 - 14:50

QUE PLEGUIN TOTS AQUESTA GENT DEL PSOE I D' ICV SON TOTS UNS INEPTES I CALENTACADIRES. NO PODEM MANTENIR AQUEST PO´LÍITCS A COSTA NOSTRA QUE PLEGUI TAMBÉ EL CONSELLER BALTASAR, I EL SAURA PEL TEMA HORRIBLE DELS FOCS. TENIM UN GOVERN QUE FA PLORAR!