Publicitat
Política · 12 de Juny de 2009. 14:44h.

El PP demana la dimissió de Minoves

Director de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament

El PP demana la dimissió de Minoves

David Minoves, al Parlament

La portaveu del PPC al Parlament, Dolors Montserrat, ha demanat la dimissió del director general de Cooperació, David Minoves i ha dit que "s'han rigut dels catalans i de totes les persones necessitades gastant-se els diners per al benefici propi i això ho han d'explicar". En aquest sentit, ha exigit al president de la Generalitat, José Montilla, que "doni la cara" pel frau i les irregularitats de l'Agència Catalana de Cooperació feta pública per un informe de la Sindicatura de Comptes. "Aquesta vegada no ens conformarem amb el silenci habitual del president, és necessari que Montilla doni explicacions per la corrupció detectada per la Sindicatura". Montserrat ha destacat que "si ja són prou greus aquest tipus de fets en un Govern, que a sobre les irregularitats hagin estat comeses per l'organisme encarregat de destinar recursos a països en vies de desenvolupament sona a broma de mal gust". "Un cop més, es demostra el veritable tarannà del senyor Carod, que només interessat en el poder, entén el Govern com un estament per al propi benefici i el del seu partit, allunyat cada cop més dels veritables interessos i problemes dels catalans".
 
"Si Montilla segueix tapant les vergonyes de Carod-Rovira, entenem que està d'acord amb aquest tipus de funcionament dins del seu Govern", ha afegit la portaveu popular. Tanmateix ha assenyalat que "ell és el màxim responsable del Govern tripartit i, per tant, si no pren mesures, ell és el responsable últim del frau i les irregularitats de l'Agència Catalana de Cooperació". Dolors Montserrat s'ha preguntat "com pensa explicar el president on són les 'mans netes' del seu Govern i dels partits que el conformen?"
 
Dolors Montserrat ha demanat "urgentment" la compareixença del vicepresident Carod-Rovira, per tal que expliqui les irregularitats comeses per l'Agència de Cooperació, que segons el citat informe "tenia 29 targetes de crèdit, 2 de les quals per a persones en excedència; pagaven dinars de manera duplicada; es van pagar indemnitzacions per acomiadament dos cops a la mateixa persona; el director David Minoves va cobrar 1.500 euros sense cap justificació; irregularitats en el pagament de la Seguretat Social...".
 
Finalment, Dolors Montserrat, s'ha preguntat si "tots aquells que s'omplen la boca parlant de la transparència, rigor i independència de l'Oficina Antifrau demanaran ara que actuï".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 David Minoves, BCN, 13/06/2009 - 19:57

Doncs sí, què passa? Per què creieu que apuntalem el Montilla, si no és per bones raons com voler viure bé?
Som d'esquerres, però no idiotes!!
Per cert, mans netes!!!!

#11 Prou difamacions, Tàrrega, 13/06/2009 - 17:05

Molt curiòs que no digueu resde l'informe de Sindicatura que havia detectat adjudicacions d'obres de més de 800.000€ a dit al Parc Taulí de Sabadell (Marina Geli i alcalde Bustos, del PSC)

#10 Josep, Barcelona, 13/06/2009 - 16:17

El que hauria de demitir es en Carod que es el responsable per la corrupcio en el seu departament. El Minoves nomes es un subproducte de la manca de escrupols i principis que caracteritzen l'actuacio del Carod al Govern. I una de les cares. Mireu amb lup

#9 Àngel, València, 13/06/2009 - 14:11

Aquest també anava a les manis contra Israel

#8 pepet, sants, 13/06/2009 - 11:52

abans de parlar tant llegiu l\'informe, que és públic i el trobeu a internet, i no cregueu com rucs el què diuen uns polítics per cremar-ne a uns altres