Política · 17 de Desembre de 2008. 13:39h.

El PP demana la dimissió de Saura

"Són molts escàndols seguits els que esquitxen la seva gestió"

El PP demana la dimissió de Saura

Sirera, durant la roda de premsa

El diputat del PPC, Daniel Sirera, ha demanat en roda de premsa la destitució de Joan Saura. "L'única manera de prestigiar el cos dels Mossos d'Esquadra és canviant el conseller d'Interior. Que sigui una altra persona més responsable i amb més sensibilitat amb la tasca dels Mossos la que lideri aquest departament", ha expressat.

Sirera ha afegit que "no hem d'oblidar que Saura és conseller d'Interior per Montilla. Si el senyor Saura no té la sensibilitat per a reconèixer que no és un bon conseller d'Interior, hauria de ser Montilla qui cessés Saura. Són molts escàndols seguits els que esquitxen la seva gestió, i ni la policia de Catalunya ni els ciutadans mereixem seguir tenint-lo de conseller".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 F.M., Lleida, 17/12/2008 - 21:40

Aquest Sirera és un il·lús. Parlar de destitucions o dimissions i de deixar de xuclar de la mamella a la pijoprogressia!

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 17/12/2008 - 20:51

Si Saura tuviera un mínmo de vergüenza
no haría falta que nadie pidiera su dimisión.
Por desgracia palabras como dignidad, honestidad, diligencia, verdad y dimisión han sido borradas del diccionario que ha normalizado el Tripartit.

#2 Roser, IGD, 17/12/2008 - 19:38

No soc PPero, pero reconec que aquesta vegada estic amb ells al 100%. El mal es que ni el fotaran fora ni dimtira. On aniria el Saura si no cobres de la mamella? EN LLOC, perque en lloc volen inutils. Esperm a que les proximes elecs , la cosa cambii

#1 Pako, Santako, 17/12/2008 - 17:07

Uix que va nen, aquests no es deixen anar de la mamella ni amb aigua calenta...