Publicitat
Política · 20 de Març de 2009. 15:49h.

El PP denuncia "ciclistes incívics" amb el Bicing

CiU sospita que "prop d'un 85% de les bicicletes no estan en un estat òptim d'ús"

El PP denuncia "ciclistes incívics" amb el Bicing

Hereu visita un taller del Bicing

Alberto Fernández Díaz ha denunciat "la mala implantació de la bicicleta a Barcelona per part del govern municipal que ha provocat que el govern marxi en una direcció i la ciutat en sentit contrari", dos anys després de la posada en marxa del Bicing. El president del Partit Popular (PP) a l'ajuntament de Barcelona ha afegit que "el que el Bicing necessita és un millor servei i el que Barcelona necessita són uns ciclistes cívics". Per la seva banda, CiU sospita que "prop d'un 85% de les bicicletes no estan en un estat òptim d'ús".

En el parer de Fernández Díaz, "cal introduir millores urgents en el servei del Bicing i si l'empresa no és capaç de resoldre les actuals deficiències caldrà rescindir-ne la concessió". Alhora, el màxim dirigent del PP a Barcelona ha indicat que "cal garantir que els ciclistes compliran les normes i respectaran als vianants perquè no és permisible que molts ciclistes converteixen les nostres voreres en un velòdrom amb el greu perill per als vianants" "El consistori ha permès que cada dia circulin en Barcelona centenars de ciclistes incívics sense rebre cap tipus d'amonestació".

Per la seva banda, el regidor de Mobilitat de CiU, Eduard Freixedes, ha exigit a l'alcalde Jordi Hereu "una millora immediata del seu servei Bicing". Freixedes ha indicat que "per la ciutat es veuen, malgrat els tallers de manteniment, moltes bicicletes sense una il·luminació correcta. També han continuat els problemes en els ancoratges, una de les denúncies constants dels usuaris del servei, al marge de la saturació permanent d'algunes parades mentre a d'altres continuen estant permanentment buides" "Volem saber si prop d’un 85% de les bicicletes no estan en un estat òptim d’ús", ha afegit el polític nacionalista.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 EL HARTO, BARCELONA, 09/08/2010 - 14:54

EN BARCELONA ESTAN MURIENDO PEATONES ATROPELLADOS POR CICLISTAS (ANCIANOS) . TAMBIEN SE ATROPELLA A NIÑOS Y LA GUARDIA URBANA ACONSEJA OLVIDARSE DEL ATROPELLO. BARCELONA ES EL PARAISO DEL CICLISTA INCIVICO Y DEL DELINCUENTE.

#1 jose, barcelona, 21/03/2009 - 07:36

ok, al bicing, pero ahora a arreglar el tema del AREA VERDE DE APARCAMIENTO y no es normal, que un vecino no pueda sacarse un tiquet para pagar año por año, a menos que se trate de una medida recaudatorio buscando el olvido de renovar semanalmente el tiqu