Publicitat
Política · 8 de Gener de 2020. 18:27h.

El PP denuncia l’“abandonament dels constitucionalistes catalans”

Alejandro Fernández: “el PSOE vol donar a entendre que aquí no ha passat res”

El PP denuncia l’“abandonament dels constitucionalistes catalans”

Alejandro Fernández

El líder del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, ha afirmat que el govern de coalició entre el PSOE i Unides Podem representa “l’abandonament dels constitucionalistes catalans” que “avui se senten abandonats i humiliats”.

Fernández ha lamentat el “blanquejament” de l'independentisme per part dels socialistes. “El PSOE vol donar a entendre que aquí no ha passat res, que el 6 i 7 de setembre i la llei de transitorietat mai es van produir i la declaració d'independència ens la imaginem”, ha indicat.

El dirigent del PP de Catalunya també ha denunciat que el PSOE hagi acceptat una “submissió política humiliant”, “el llenguatge separatista” i “tota la seva terminologia”. Fernández ha considerat que “quan els socialistes accepten parlar de conflicte polític donen a entendre que hi ha un conflicte entre Catalunya i Espanya obviant que més de la meitat dels catalans no defensen les tesis separatistes”.

Respecte a la paraules de Pedro Sánchez demanant “desjudicalitzar” la política, el president dels populars catalans ha manifestat que “el que estan defensant, en realitat, és la immunitat per als separatistes”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat