Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2020. 18:21h.

El PP denuncia que Fonollosa cedeix "una instal·lació pública a Junqueras"

La diputada Llanos de Luna reclama al Govern espanyol accions legals contra el consistori per "ús fraudulent"

El PP denuncia que Fonollosa cedeix "una instal·lació pública a Junqueras"

La diputada del PP al Congrés Llanos de Luna ha reclamat a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya Teresa Cunillera que "actuï legalment contra l'Ajuntament de Fonollosa per cedir una instal·lació pública a Junqueras per ús particular". La diputada popular i exdelagada del Govern espanyol a Catalunya ho ha considerat un "ús fraudulent d'una instal·lació municipal" i una "anomalia legal".

"Oriol Junqueras ha disposat d'un despatx particular en unes instal·lacions municipals cedides per l'Ajuntament de Fonollosa, des del qual ha organitzat trobades i reunions de forma diària i regular durant mesos" ha denunciat la representant popular.

"La utilització d'un espai públic, no per destinar-lo a fins d'interès general, sinó per a ús particular per part d'un condemnat per sedició i pres a la presó de Lledoners, és una anomalia legal, agreujada a més perquè la cessió ha estat per a un pres amb condemna ferma per sedició" ha indicat.

La diputada Popular ha recordat que "els delegats de Govern tenen el deure de controlar la legalitat de l'actuació de l'Administració Local, així com vetllar pel compliment de les competències atribuïdes constitucionalment a l'Estat i per la correcta aplicació de la seva normativa, interposant les accions que legalment siguin procedents".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Masias , Mis posaderas , 22/07/2020 - 20:17

Menudo pelotazo han dado los " Lledoners ciudad de vacaciones " con el Pruses
Ya hasta están abriendo sucursales