Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2008. 12:18h.

El PP diu "defensar la llibertat dels catalans"

Soraya Sáenz de Santamaria manifesta que mantindran el recurs contra l'Estatut

El PP diu "defensar la llibertat dels catalans"

Soraya Sáenz i Rajoy, en una imatge d'arxiu

La portaveu del PP en el Congrés, Soraya Sáenz de Santamaría, ha insistit en declaracions a Catalunya Ràdio, en què el seu partit mantindrà el recurs contra l'Estatut davant el Tribunal Constitucional pels "dubtes d'inconstitucionalitat generalitzades que desperta a la societat espanyola".

La dirigent del PP ha remarcat que el PP no variarà la seva posició "per a defensar la llibertat dels catalans a l'hora de parlar en la llengua que creguin convenient" en qualsevol lloc. "El recurs és una manera de defensar un marc de convivència que ha funcionat a tota Espanya i especialment a Catalunya (...) i  evitar que els poders públics es fiquin a la vida dels catalans", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 tio francisquet de Fraga, de salses a guardamar, 09/10/2008 - 20:01

doncs ho teniu clar

#11 Catalunya Catalana, Lleida, 09/10/2008 - 19:52

Dir que el PP o el PSOE (no hi ha res més semblant a un espanyol de dretes que un d'esquerres) defensen la llibertat dels catalans, és com dir que hitler defensava la llibertat dels jueus.. Fora colons de Catalunya!

#10 Santboià, Sant Boi Llobregat, 09/10/2008 - 19:29

Soraya, Camacho, si la Constitució diu art. 3, que usar - parlar - el castellà és un dret i no pas una obligació dels espanyols, com us ho fareu per obligar-me a parlar castellà a Catalunya. M'ho podeu dir?. Quin article de la Constitució m'obliga?.

#9 rafael, martorell, 09/10/2008 - 18:11

muy facil a mi que me de mi jefe lo que paga de irpf, por mi y que hacienda no me descuente de la nomina nada, porque yo que vivo y trabajo en catalunya no quiere que se aprovechen de mi, puedo demostrar que sale mas barato pagar uno mismo lo justo.

#8 Miquel-Miquel, Barcelona-Barcelona, 09/10/2008 - 18:09

Per a referir-se a un català, diuen un catalan-catalan. Aquests espanyols-espanyols son tan enrevessats com els catalans-espanyols.