Publicitat
Política · 6 de Juliol de 2016. 22:52h.

El PP diu que el deute vençut de la Generalitat ha crescut un 50% amb Colau

Alberto Fernández creu que l’Ajuntament s’ha convertit en el “banc” de l’administració catalana

El PP diu que el deute vençut de la Generalitat ha crescut un 50% amb Colau

Alberto Fernández en una imatge d'arxiu

El president del Grup Popular a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha assegurat que el deute vençut de la Generalitat amb Barcelona ha crescut un 50% des de l’arribada d’Ada Colau. A més, ha afirmat que el deute real ascendeix a 259 milions d'euros. “Mentre Ada Colau diu que s'ha retallat el deute, les dades que va fer oficials el mateix Ajuntament la desmenteixen convertint l'Ajuntament en el banc de la Generalitat mentre la morositat d'aquesta amb Barcelona és absoluta”, ha afirmat.

Alberto Fernández creu que amb el reconeixement avui a la Comissió mixta entre Ajuntament i Generalitat que el deute del govern català amb Barcelona era de 90 milions d'euros, es reconeix que aquest deute ha crescut un 50% en l'últim any. El ‘popular’ ha recordat que el consistori va fer públic un document segons el qual el deute vençut de la Generalitat amb Barcelona a data de 30 juny 2015 era de 60,5 milions d'euros, i posteriorment, el 30 de abril de 2016, va incrementar aquesta xifra a 86.900.000 reconeixent  un increment del 44%. "Aquest increment ja seria del 50% en el primer any del mandat de Colau", ha reblat el dirigent del PP. 

El ‘popular’ diu que "la submissió d'Ada Colau amb la Generalitat i la renúncia a defensar els interessos de Barcelona és tal que avala els retards, les retallades i els incompliments de la Generalitat de Catalunya amb Barcelona, com ho demostra el conveni de sanitat anunciat aquesta setmana ". Alberto Fernández reclama que es constitueixi la comissió d'estudi del deute que malgrat ser aprovada a instàncies del PP segueix sense haver-se constituït.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Mesetario2, Meseta2, 07/07/2016 - 16:02

La verdad es que no deja de tener su cosa que una autonomía le deba pasta a un ayuntamiento...
Ocurre eso en algún otro lugar?
Ocurrirá en la republicana Austria?
En la monárquica Dinamarca?
Quizás en alguna república bananera?

#1 Si. Lo sabemos estos y todos nos están hipotecando, Más d lo mismo es derroche descontrolado, 07/07/2016 - 10:17

Esta claro q nos están " colando" goles de todo tipo y hipotecando nuestra vida y la d TODOS los trabajadores de las 17 autonomías !
Se están gastando lo q se ahorro para emergencias del fondo de pensiones como se pagará la deuda?
Con más impuestos a los d siempre no?
Los ricos pagan bien poco !!!