Publicitat
Política · 11 de Desembre de 2009. 14:18h.

El PP diu que el PSC utilitza les consultes per "presionar el TC"

Sánchez-Camacho assegura que els referèndums són "una farsa"

El PP diu que el PSC utilitza les consultes per "presionar el TC"

Alícia Sánchez-Camacho, amb Mariano Rajoy, durant la convenció del PP celebrada a Barcelona. (Foto: Diego Crespo)

Alícia Sánchez-Camacho ha acusat al president de la Generalitat, José Montilla, i al PSC d’haver estat “còmplices directes per acció o omissió” de les consultes sobiranistes que es faran el proper diumenge. “Les consultes per la independència són un simulacre més que el PSC utilitza per pressionar el TC sobre la sentència de l'Estatut”. Així, ha reiterat que “Montilla ha mantingut una posició de deixar fer i el PSC ha donat suport a molts municipis la celebració de referèndums”.

La presidenta del PP a Catalunya ha assegurat que "és una irresponsabilitat donar ales a una espiral de referèndums independentistes perquè no es pot construir el futur de Catalunya contra Espanya”. "Aquesta nova farsa no fa més que allunyar a la majoria dels catalans d'un govern i uns partits que no es preocupen dels seus problemes reals, de l'atur i de les conseqüències de la crisi per a milers de famílies”, ha afegit.

La líder popular a Catalunya ha indicat que les consultes per la independència “ofereixen una imatge distorsionada de Catalunya a la resta d’Espanya”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 BADORET, Barcelona, 12/12/2009 - 13:56

Els del PSC, s´enfoten de tot aquests independentistes, a ells només els hi interesa conservar el "chollo" de la Generalitat i Ajuntaments, per continuar "chupando del bote" els independentists, mentrestant fan el ridicul, amb els referendums...pobret