Publicitat
Política · 24 d'Abril de 2020. 11:57h.

El PP diu que han passat de "l'Espanya ens roba a l'Espanya ens mata"

Torra: "lliçons, ni una"

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha acusat el Govern de gestionar la crisi del coronavirus amb "prejudici identitari" i ha retret al president de la Generalitat, Quim Torra, que "han substituït el indecent 'Espanya ens roba' per l'immoral 'Espanya ens mata'".

"És que algú a Madrid els ha imposat el caos a les residències de gent gran que han provocat vostès mateixos? O enviar una circular demanant un tractament de menor intensitat per als majors de 80 anys? Ningú", ha reblat.

Fernández ha lamentat que el Govern va rebutjar "en primera instància a l'Exèrcit per a treballs que estan fent tots els exèrcits en totes les democràcies de l'entorn". "En 15 dies van passar de 'no els necessitem, marxeu', a 'per favor vinguin, ajudeu-nos que no arribem'. Van ser 15 dies perduts que en circumstàncies així són absolutament dramàtics", ha criticat.

El líder dels populars catalans ha preguntat a Torra si "no són capaços d'aparcar les seves obsessions identitàries ni que sigui un sol dia" i, ha remarcat que "són capaços d'arribar a l'esperpent de dir que 1.714.000 màscares són un insult a la identitat de Catalunya ".

"No se n'adonen que això no és normal? Però no és que no sigui normal des del punt de vista polític, és que no és normal des del punt de vista psiquiàtric", ha sentenciat. "Està desaprofitant l'oportunitat d'unir i generar confiança", ha advertit Alejandro Fernández.

Torra ha replicat al president del PPC que "lliçons, ni una" i ha reivindicat que "des que va començar la pandèmia de l'ens hem dedicat a salvar vides i estar a la banda de la gent, aquesta ha estat la meva única prioritat".

Finalment, ha subratllat que "sense imposicions, amb diàleg i col·laboració tot això hauria anat millor. No hem trobat res d'això al govern espanyol. Demanem cooperació per fer front a la covid19".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#9 Josep , Barcelona es, 25/04/2020 - 11:54

A.Fernandez es muy buen parlamentario mordaz y demoledor en sus críticas salpicadas de fina y elegante ironía la marquesa pija y prepotente de C.A. de Toledo después de su lógico y estruendoso fracaso en las elecciones de Cataluña cercenó el ascenso del PP dónde está ahora? haciendo amigos..

#8 Galba, Barcelona, 24/04/2020 - 19:28

A diferencia de la deplorable boticaria, hi ha politics a qui no els hi call llegir. Molt be, avui, la senyora del PSC. I la Vilalta. I el Sr. de C's.

#7 TARARÁ, Barcelona, 24/04/2020 - 17:21

És un dels pocs parlamentaris, sigui del partit que sigui que val la pena escoltar, les canta clares, sense embuts i amb gràcia. Recordo la llicó de fatxes que va donar a la tardor 2017, divertidíssim, al final tots fatxes, jajajajajaja

#6 Albert, BCN, 24/04/2020 - 17:14

Presidentorra se esta dedicando a salvar vidas sin descanso! jajajaja es que me meo

#5 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 24/04/2020 - 15:47

salvar vidorras, querrás decir, Quimet

¿cómo sienta el aumento de pensión que te has metido entre pecho y espalda para ti y los tuyos? ¿ya salivando, eh?

de vosotros sí que lecciones ni una, que ya sabemos lo que sois