Política · 31 de Gener de 2013. 09:51h.

El PP diu que tot és legal

Nega "el pagament sistemàtic" en negre a "persones concretes"

El PP diu que tot és legal

Rajoy i Cospedal

El Partit Popular ha emès un comunicat, després de la publicació dels papers del seu extresorer Luis Bárcenas, en el qual assegura que "les retribucions als càrrecs i personal del partit s'ha realitzat sempre conforme a la legalitat i complint les obligacions tributàries corresponents". A més, nega "el pagament sistemàtic a persones concretes de retribucions diferents de les incloses en les nòmines mensuals amb els seus corresponents retencions fiscals i a la Seguretat Social".

El comunicat assenyala també que no coneix els manuscrits del seu extresorer i que considera que no es poden reconèixer "com comptabilitat d'aquesta formació política". Segons aquesta versió, la comptabilitat del PP s'ha fet en els termes previstos per la legislació vigent per als partits polítics i ha estat fiscalitzada pel Tribunal de Comptes. També Moncloa ha negat que el partit manegi "una comptabilitat oculta".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Se cree que puede burlarse, de los ciudadanos¿?, 31/01/2013 - 13:04

María Dolores de Cospedal quien dijo que dimitiría si su partido tenía cuentas en Suiza. Quien recibía sobres con billetes de 500 Euros.

#3 Pep, vic, 31/01/2013 - 10:26

Te tota la raó son documents que no es reconeixen en la comptabilitat del partit declarada perquè es de la comptabilitat en negre no declarada.
Com també te raó son imports en negre per tant no cotitzen a seg. social ni irpf, com també no son sistemàtics, si no periòdics.

#2 Enric, Barcelona, 31/01/2013 - 10:23

nega "el pagament sistemàtic?
Ah! No era sistemàtic. No cobràven ni a l´agost ni el Desembre aprofitant que ja tenien la doble. La resta de mesos si però no era sistemàtic, eh!

#1 No hay pan para tanto chorizo, Lleida, 31/01/2013 - 10:14

La UDEF dice que Oriol Pujol estaba al tanto de las facturas falsas de su mujer

http://www.larazon.es/detalle_lateral/noticias/904281/espana/la-udef-dice-que-oriol-pujol-estaba-al-tanto-d