Publicitat
Política · 13 d'Abril de 2011. 13:07h.

El PP diu que "Trias s'ha tret la màscara"

Alberto Fernández critica el seu "vot independentista" en un vídeo

L'alcaldable del Partit Popular a Barcelona, ​​Alberto Fernández assegura que "Trias s'ha tret la màscara votant la consulta independentista, semblava moderat i s'ha alineat amb el sector independentista votant la consulta perquè Catalunya surti d'Espanya".

El dirigent Popular ha presentat un vídeo en el qual explica que "a les pel·lícules no tot és el que sembla i en política tampoc". En el video es mostra una escena de la sèrie "V" en què un personatge amb aparença humana es treu la careta per demostrar el seu veritable rostre de llangardaix.

En aquest sentit, Fernández Díaz ha explicat que "des del respecte volem mostrar que l'alcaldable de CiU, Xavier Trias, tot i mostrar una imatge integradora i moderada, a la pràctica s'ha desemmascarat per situar-se en l'epicentre de l'independentisme quan ha votat a favor de la independència en la consulta de diumenge passat".

Alberto Fernández recorda que, "Barcelona és tot el contrari al que representa l'independentisme, perquè és una ciutat oberta, plural, integradora, cosmopolita, mentre que l'independentisme és divisió, exclusió i confrontació". Pel que ha afegit, "nosaltres volem unir els barcelonins i no dividir, i quan Trias vot a favor de la consulta independentistes, s'allunya de la centralitat barcelonina i se situa en ple epicentre de l'independentisme".

En aquesta línia, el dirigent Popular ha assenyalat, "el repte és que Barcelona i Catalunya guanyin en competitivitat, per generar més ocupació i un millor progrés, mentre altres competeixen per veure qui és més independentista, entre Xavier Trias, ERC, Joan Laporta i SI".

Fernández Díaz ha explicat que, "cada vegada que hi ha un consulta a Barcelona, ​​Trias la pífia, ja va donar suport a la consulta de la Diagonal al costat de Jordi Hereu i ara es torna a equivocar quan dóna suport a la consulta independentista".

Finalment, ha recordat, "fa uns anys vam presenciar com Artur Mas anava al notari contra el PP, aquest diumenge hem comprovat com Trias anava a votar a favor de la independència de Catalunya contra Espanya, actituds excloents".

Imatge del vídeo
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Viva la Pepa, Bcn, 15/04/2011 - 12:02

Veo que los comentarios "inteligentes" son hablar de pijos y extremistas y hacer referencia al seny. Alguno se ha dado cuenta de cual es el mensaje real del video, priorizar salir de la crisis, que comer, tenemos que comer todos los dias, y es más importante que pais que pone en el pasaporte?

#2 Xipolleig, Barcelona, 13/04/2011 - 16:57

Quan un extremista com en Fernández-Díaz diu que és moderat, no deixa de semblar ridícul.
Ja n'hi ha prou d'extremistes com el PP, PSOE o C'S.
Cal dir també, que alguna acció d'algun partit independentista s'aproxima a la manera de fer espanyola.Cal posar-hi seny

#1 peus, Casterly Rock, 13/04/2011 - 14:30

ei que passa pijo,despues quedamos en el antiguo up and down,ok?