Política · 27 de Març de 2012. 18:46h.

El PP encoratja Oriol Pujol a "explicar el que sap" sobre 'cas Campeón'

"Ha dit que no li agraden les aigües podrides i això fa pudor de podrit", afirma Santi Rodríguez

El diputat del PPC, Santi Rodríguez, ha encoratjat el nou secretari general de CDC, Oriol Pujol, a "explicar el que sap" del 'cas Campeón'. Rodríguez, durant la roda de premsa al Parlament, ha fet referència al 'cas Campeón' i a les darreres detencions a Catalunya i ha dit que "si en saben alguna cosa que expliquin el que en saben. En les informacions apareix el nom d'una persona destacada de CiU, aquell que parla d'aigües podrides".

"Per tant, estaria bé que ho expliqués públicament o davant les autoritats, si és que en sap alguna cosa o si el seu nom va sonar perquè va sonar", ha afegit en clara al·lusió a Oriol Pujol.

"El president del grup parlamentari de CiU ha dit que no li agraden les aigües podrides i això fa pudor de podrit", ha continuat. "I com el seu nom o apareix al sumari o és el que aixeca la sospita d'irregularitats que hi poden haver a les concessions d'ITV estaria bé que expliqués si hi ha alguna cosa, perquè potser no hi ha res, però que posés llum a aquesta situació", ha finalitzat el diputat.

Rodríguez, després de la roda de premsa al Parlament
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 cdcomediants, Bcn, 28/03/2012 - 19:35

teatru.

#4 Xavier V, Barcelona, 28/03/2012 - 14:10

El que fa olor a podrit és que s'indultin xoriços, i d'això en són tan responsables CiU com el PP.

#3 Almogàver , La Sagrera , 28/03/2012 - 09:32

Poca cosa deu de saber Pujol II si va estudiar veterinaria i no va passar per ESADE com Mesalles, Palau, Gil. A la facultat de veterinaria només es couen conills, a ESADE es couen urdangarrinades.

#2 NaranjasCapa, Valencia, 28/03/2012 - 07:55

Aunque tú podrás continuar la labor que tu padre evitó: instruir a los catalanistas de Brian Cans.

:_))

A la cárcel con toda esta gentuza.

#1 NaranjasCapa, Valencia, 28/03/2012 - 07:54

Corruto, más que corruto. Que eres un corruto, Oriolet. Y tu padre más. Como se demostró en Banca Catalana.

Pero como es un hombre ya senil, pues no lo podemos encarcelar. Cachis, la legislación española... Lo que habría ganado España sin recibir toda la enmerdada herencia del viejo