Publicitat
Política · 24 d'Agost de 2010. 21:36h.

El PP es compromet a baixar els impostos si és decisiu

Cornet diu que "rebutjarem nous peatges"

El PP es compromet a baixar els impostos si és decisiu

Tarrés i Cornet, durant l'estada del secretari general del PPC a Montornès

El secretari general del PPC, Jordi Cornet, ha manifestat que “el Partit Popular té el compromís de baixar impostos si és decisiu en les properes eleccions”. I ha posat com exemple Montornès -el PPC governa en coalició- i on ha destacat que s'ha aconseguit no apujar les taxes.

Cornet, acompanyat de la tinent d'alcalde d'aquesta localitat vallesana, la també popular Cristina Tarrés, ha indicat que l'"entrada del Partit Popular en el govern fa ja gaire bé dos anys representa el canvi qualitatiu al municipi". El PPC governa en 33 municipis de Catalunya i Cornet farà un seguit de reunions per analitzar els problemes dels ciutadans i traslladar al programa de les properes eleccions al Parlament les seves propostes.

El secretari general ha destacat que el Partit Popular ha de ser decisiu en la comarca en les properes eleccions autonòmiques per "centrar-nos en els problemes reals dels ciutadans i deixar de banda les controvèrsies partidistes que no interessen ni resolen els problemes dels ciutadans”. En aquest sentit ha destacat que els principals eixos de la campanya del PPC seran "les solucions a la crisi, la creació d’ocupació, la seguretat i la immigració".

Respecte a les infraestructures necessàries per la comarca, Cornet s’ha referit també al peatge del túnel de la Conreria (túnel de la B-500) i ha recordat que "només el Partit Popular es va oposar a un peatge de pagament, proposta que va ser rebutjada per la resta de grups". Cornet, que ha recordat que va ser el Partit Popular qui va treure el peatge de la B-30, ha afegit que “els que abans es manifestaven contra els peatges ara que son els qui governen no els volen treure”. En aquest tema el secretari general ha afegit que “des del partit Popular rebutjarem nous peatges”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Unionista, BCN, 25/08/2010 - 18:55

Almenys el PP està clar el que defensa, i té uns votants que rarament són decebuts. Per altra part, jo pagaria a Madrid 10 vegades més impostos per tal de no veure mai les cares de satisfacció dels indepes un cop assolida la independència. De tot cor.

#4 Belen Esteban, Vent del Pla, 25/08/2010 - 11:31

Quina barra... no diuen res de treure els que ja estan arxiamortitzats. Deuen ser accionistes de les concessionaries. Perque no s'entén.

#3 nuria, bcn, 25/08/2010 - 08:17

Que es deixin de populismes estúpids l'espoli fiscal dóna marge per a qualsevol cosa, però el que volem és un Estat Pròpi per a gestionar els nostres calés.
si voleu informació de l'espoli fiscal
www.ccn.cat

#2 Pedro David, Barbera del Vallés, 24/08/2010 - 23:09

Iniciativa genial, per que volen més dels nostres impostos? si després no saben gestionar i s'els gasten a esportes!
Menys impostos genera més riquesa!

#1 Vicenç Ramoneda i Ullar, Sentmenat, 24/08/2010 - 21:56

En comptes de robar-nos 22.000.000 d'Euros ens en robaran 20.000.000!