Publicitat
Política · 17 de Maig de 2017. 14:20h.

El PP es desempallega del jutge que investiga la corrupció en el partit

El magistrat del cas Púnica ascendeix a la nova sala d'apel·lació del Tribunal Suprem

El PP es desempallega del jutge que investiga la corrupció en el partit

El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco deixarà al juny el seu actual lloc per traslladar-se a la nova Sala d'Apel·lació d'aquest òrgan. Velasco era el jutge que s’encarregava d'investigar diversos casos de corrupció que impliquen al partit, com el cas Lezo o el cas Púnica. Un altre jutge de l'Audiència Nacional, Enrique López, seguirà el seu mateix camí.

La Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) ha decidit adjudicar-les noves places, que tots dos havien sol·licitat, i que havien estat convocades dins d'un concurs de trasllat en el qual s'han adjudicat una altra trentena de destinacions.

Els dos jutges han de deixar el seu actual lloc abans de l'1 de juny, quan està previst que entri en funcionament la nova Sala d'Apel·lació. Per substituir-los, l'Audiència Nacional ha convocat un concurs de trasllat per magistrats en què s'ofereixen 27 places judicials.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepe.----, andorra, 17/05/2017 - 15:14

vergonzoso, aunque rapidos en actuar, da gusto ver como los peperos se apuñalan entre si, Soraya ha ido a por cifuentes en cuanto ha visto peligrar su puesto como futura presidenta del gobierno, q dios nos coja confesados como esta pija llegue al mando de España. El metodo de la patada hacia arriba, es un clasico por lo q veo.