Publicitat
Política · 1 de Novembre de 2012. 18:55h.

El PP es presenta com "alternativa" al PSC a l'àrea metropolitana

Sánchez-Camacho reclama a Bellvitge el vot a "aquells que anteriorment han confiat en el partit socialista"

El PP es presenta com "alternativa" al PSC a l'àrea metropolitana

Camacho, en la seva visita a Bellvitge

La candidata del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha reclamat el vot per a la seva formació a exvotants del PSC de l'àrea metropolitana de Barcelona. "Vull traslladar als votants de l’àrea metropolitana, especialment a aquells que anteriorment han confiat en el PSC, que en aquestes eleccions ens juguem el futur d’una Catalunya plural dins d’Espanya”, ha dit a Bellvitge (l'Hospitalet).

La presidenta del PP català ha remarcat que “per damunt de diferències ideològiques, el 25 de novembre ens hi juguem molt. Cal un partit fort que freni el separatisme i ja que el PSC està més dèbil que mai i té complexes en defensar Espanya, el PPC és l’única alternativa per defensar una Catalunya plural, construïda entre milions de persones, moltes d’elles vingudes d’arreu d’Espanya”.

Sobre la decisió de la Junta Electoral Central d'anul·lar la campanya institucional de la Generalitat, Sánchez-Camacho ha reblat que "Artur Mas haurà d’explicar perquè s’ha gastat uns molt necessaris 271.000 euros en una campanya partidista, que traslladava una imatge independentista de Catalunya, i a sobre diu que se sent sorprès per la resolució de la Junta Electoral”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 Molta, molta gent, Cat, 01/11/2012 - 23:16

L'àrea metropolitana és el 50% de la població catalana... si aconsegueix fer-s'hi un forat, pot treure vots com a xurros... i donat que la població metropolitana és en un 90% d'origen espanyol, no són massa proclivis a votar sobiranisme

#4 Pere, Oliva, 01/11/2012 - 19:36

A l'endemà del dia 25 el sotrac de l'escrutini li farà vore quina es la realitat social del país que vol codirigir (mai presidir). Emigrarà definitivament a Espanya, bressol de la Guardia Civil,

#4.1 pepe, andorra, 01/11/2012 - 21:28

no te quejes tanto de los picoletos, entre ellos y la cnt salvaron BCN del fascismo, q si hay q esperar a los de ERC y demás ralea, aun estarían esperando, sentados por supuesto.

#3 pedro el católico, girona, 01/11/2012 - 19:29

Supongo que esto será otro ataque a Catalunya.

¡Pero como se atreven con el caladero de los que se han de hacer perdonar! ¡Si estaban ya casi medio perdonados!

#2 Nuria, Cat, 01/11/2012 - 19:23

Quina cara més dura, després de tot lo que està passant a qui pretenen enganyar? Ni PP, ni PSC, ni CIU ni els del Tripartit són alternativa de res. Els catalans no som babaus!

#2.1 pepe, andorra, 01/11/2012 - 21:29

pues viendo lo q se vota en cada elección, hay muchos.

#1 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 01/11/2012 - 19:11

Crits de «viva Franco» en un acte del PP a l'Hospitalet.
Els líders del partit que hi estaven presents eviten fer cap comentari al respecte.
"Viva Alícia, viva Espanya, viva Catalunya unida, viva los catalanes, catalanes somos todos i Viva Franco".

#1.1 mario, barceloneta, 02/11/2012 - 00:16

Menudo argumento... uno que fue y dijo...
Antes el aguilucho que ir con el mapa de presos y otras lindezas etarras. Que ERC de Terra lliure para arriba. COmo que ahy ex de Terra Lliure... vamos de lo más democrático.