Publicitat
Política · 30 de Desembre de 2020. 14:46h.

El PP es ven com la "casa comuna" contra el procés

Alejandro Fernánez diu que amb Lorena Roldán s'aconsegueix la "unió" del constitucionalisme

El PP es ven com la "casa comuna" contra el procés

El candidat del PPC, Alejandro Fernández, ha donat la benvinguda a Lorena Roldán "a la casa comuna de tots els constitucionalistes", en un acte conjunt amb l'exportaveu de Ciutadans.

Fernández ha destacat que la Lorena Roldán, "ve de la política local, la millor escola", i ha afirmat que ha estat "una lluitadora des del Parlament de Catalunya i una portaveu brillant al Senat”.
 
Remarca que amb Roldán s’uneix el vot constitucionalista que fins ara no anava unit a Catalunya, "una unió sense embuts i sense complexos davant de la complicitat de Govern amb Podem i amb aquells que volen trencar Espanya".
 
Lorena Roldán, per la seva banda, advoca pel “constitucionalisme fort, il·lusionar la majoria constitucionalista i per la defensa de la llibertat tan malmesa a Catalunya i que el PP defensa i representa".
 
Afirma que a Catalunya la convivència "és asfixiant" i incideix que "cal fer alguna cosa més, generar il·lusió entre els constitucionalistes i no deixar-se silenciar per aquells que intenten vendre una realitat molt diferent de la real".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Juan Francisco Sánchez López, Zaragoza, 30/12/2020 - 21:37

Alejandru, magnífico vendedor de crecepelo y de neveras en el polo con la saltimbanqui Lorena. Tal para cual.

#2 Miquel, Cubelles, 30/12/2020 - 16:50

Chaquetera, mal agradecida, hundes Cs y ahora te vas al PP. Vuelve a tus origenes: una mani del 11 S vestida de pitufa indepe.....

#1 Joanet, Bcn, 30/12/2020 - 16:46

Això de l'immersió i l'adoctrinament de l'escola catalana no funciona, sinó no s'haurien produit dos tarragonins tan catalanòfobs com aquest parell.

#1.1 Juan Francisco Sánchez López, Zaragoza, 30/12/2020 - 21:38

¿Ah, sí? Pues dejad de hacerlo de una vez.