Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2014. 22:02h.

El PP es veu com a “única garantia” contra Ada Colau

Alberto Fernández assegura que “els antisistema no decidiran després de les pròximes eleccions municipals”

El PP es veu com a “única garantia” contra Ada Colau

Alberto Fernández, en una imatge d'arxiu

Alberto Fernández, president del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, ha defensat que "el Partit Popular es presenta com l'única garantia per impedir que Ada Colau i els antisistema no decidiran ni influiran després de les pròximes eleccions municipals a Barcelona".

Alberto Fernández ha afirmat que "Trias ja no només pacta amb els radicals de Can Vies, cedint al xantatge dels violents, sinó que a més s'obre a pactes municipals amb Ada Colau, de manera que evidencia la seva manca de model de ciutat sòlid i de projecte nítid".

Així mateix, el president considera que "Trias i Mas competeixen a abraçar als radicals, si després del 9N, va resultar sorprenent l'abraçada d'Artur Mas amb el dirigent de la CUP David Fernández, ara Xavier Trias segueix aquesta estela i, després de pactar amb els violents de Can Vies, ara s'obre a pactar amb Ada Colau".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Neferu, Barcelona, 01/01/2015 - 19:30

puede ser que tal vez NO per, oiga Sr. Fernandez, el PP tampoco, vaya, eso está cristalino.

#2.1 antxon lejarza, andorra, 04/01/2015 - 15:32

ganas tengo ya de q les echen del parlamento y el achuntament de BCN, hay q ser muy miserable para quejarse con la boca grande y después por detras pasar por el aro a todo lo q diga CIu, sobre todo en BCN. Aun estoy esperando q denuncien en el juzgado el troceamiento de contratos en BCN.