Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2021. 18:21h.

El PP es veu guanyador

Jordi Roca: "el sanchisme ja és el passat"

El PP es veu guanyador

El secretari nacional de formació de el Partit Popular, Jordi Roca, ha mostrat la seva "convicció que el PP governarà Espanya i, per tercera vegada, l'haurem de recuperar de la ruïna en què ens deixaran els socialistes". En aquest sentit, ha afegit que "com hem repetit durant la setmana que ha durat la convenció: no hi ha dos sense tres".

Roca ha explicat que "el sanchisme ja és el passat, com demostra que està tornant a les mateixes polítiques fallides del govern de Zapatero que va deixar Espanya a la vora del rescat: malbaratament irresponsable, hipertròfia de les administracions públiques i clientelisme improductiu".

El responsable popular ha assegurat que "el PP és, ara mateix, l'únic impulsor possible de propostes després d'una convenció preparada minuciosament durant un any que ens ha permès elaborar un Pla per a Espanya".

Roca també ha lamentat que la província de Tarragona "pateix una desocupació igual al de la mitjana espanyola quan amb la nostra indústria i el nostre turisme hauríem de tenir plena ocupació. Una província que pateix el desprestigi de les institucions pressionada per la pinça entre el procesisme i el sanchisme. Una província ofegada en impostos tant des de Barcelona com des de Madrid".

El secretari nacional de el PP també ha afirmat que "recuperarem Espanya sense eslògans fàcils ni populismes; sense excitar els ressentiments entre espanyols; sense buscar culpable externs i sense oferir dreceres irrealitzables, oferim les reformes necessàries per mirar amb seguretat al futur".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Leonor, Figueres, 15/10/2021 - 06:06

PSOE y PP tanto monta y monta tanto. Son todo lo mismo.

#1 Pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 14/10/2021 - 18:43

Que presenten a Albiol... es buen momento...