Política · 29 d'Octubre de 2012. 10:20h.

El PP estima ara Catalunya

Arenas expressa ara la seva admiració després de les falques de la campanya del 2010

El PP estima ara Catalunya

Arenas, amb Camacho i Alberto Fernández

El líder del PP andalús, Javier Arenas, ha participat en la campanya 'Ens agrada Catalunya' dos anys després de promoure falques radiofòniques en què criticava que "a Catalunya no es pot estudiar en espanyol, que és la llengua de tots".

Arenas diu ara "admirar profundament a Catalunya" ja que "he tingut la sort de viure diversos anys en aquesta terra". "Admiro el seu ànim emprenedor i la seva capacitat d'integració", afegeix, a més de recordar que "en aquesta terra hi ha molts andalusos i això em situa en un afecte molt especial".

"Andalusos que s'han integrat perfectament a Catalunya però que conserven orgullosos seves arrels", afirma. El 2010 la publicitat del PP andalús, a més d'afirmar que "a Catalunya no es pot estudiar espanyol", es condemnava que "el pacte de Zapatero amb el nacionalisme català perjudica els andalusos".

Al vídeo promocional de 'Ens agrada Catalunya' també intervenen Esteban González Pons, Carlos Floriano, Maria Dolores de Cospedal i el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, Precisament aquest últim apel·la a que "els meus fills són nascuts a Catalunya".

Rajoy, igualment, afirma agradar els catalans per "el seu caràcter obert, la seva laboriositat". "Són emprenedors, fan coses, exporten, creen treball, la gent compleix", enumera. El PP recorda finalment que "hi ha més culers fora de Catalunya que a Catalunya. 5,5 milions d'aficionats al Barça a tot Espanya".

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#32 Joan B., Hospitalet, 29/10/2012 - 21:25

¿Desde cuándo es estar contra Cataluña el afirmar que en Cataluña no se puede estudiar en español? Es un hecho objetivo, y parece que a algunos no les gusta que se recuerde.

#31 Mossen Fenosa (CNI Catala), Badalona, 29/10/2012 - 19:41

Mas president. La Camacho al Convent !

#30 Lomik, nòmada, 29/10/2012 - 18:59

Canviar de discurs no és canviar de parer. A més amb el temps que porten al govern han fet sempre exactament el contrari del que han dit, així que o ens odien o ens menteixen.

#29 LLUIS, Barcelona, 29/10/2012 - 16:40

Hi trobo a faltar MOURINHO...

#28 tas, la meca, 29/10/2012 - 16:23

Por eso siempre han votado contra la oficialidad del catalán en la UE. Por eso cuestionan permanentemente el marco legislativo y educativo que escogen, para sí, los catalanes. Por eso recogen firmas y presentan recursos al TC contra el Estatut que habían aprobado los catalanes... etc