Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2012. 13:20h.

El PP “estima molt Catalunya”

La direcció nacional popular desembarca a Barcelona per “estendre ponts”

El PP “estima molt Catalunya”

González Pons, Sánchez-Camacho, Cospedal, Arenas i Floriano

El Partit Popular “estima molt Catalunya” i arriba amb l’objectiu “d’estendre ponts de diàleg” amb la Generalitat. Aquesta declaració d’intencions ha presidit el discurs d’inauguració de la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal, en les jornades sobre municipalisme que duran la plana major del partit aquest cap de setmana a Barcelona.

El PP ha començat la precampanya apostant fort per Catalunya. Avui De Cospedal, Botella, Arenas; i demà Rajoy, deixaran el missatge amenaçador a Madrid per dur a Barcelona una aposta conciliadora entre l’Estat i la comunitat.

“Aquest partit estima molt Catalunya i els catalans”, ha iniciat De Cospedal, un discurs que ha repetit les paraules “diàleg” i “estendre ponts”. Sense esmentar ni una vegada l’increment d’aturats que s’ha fet públic aquest divendres, Cospedal s’ha centrat en l’esforç per llimar les diferències entre les dues nacionalitats.

“El diàleg és l’antídot més important per evitar separacions”, ha receptat la secretària general del PP, que considera que "la identitat d’un poble no es construeix amb banderes". Parafrasejant Ortega i Gasset, la dirigent ha conclòs dient que “el cor d’Espanya té una part catalana que és un referent”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 ramon, barcelona-c, 29/10/2012 - 00:25

Sempre hi ha d'haber un recó per l'humor , ens falta en Gila i el Col. Encara quedan imbécils a Catlunya que es creuen quelcom del PP i dels Socia ??

#19 josep, barcelona, 27/10/2012 - 01:07

habia una vez....un circo! lalalalala lalala...mare meva que en són de pallassos....

#18 Olga, Barcelona, 26/10/2012 - 19:30

Que no digui mentides aquesta senyora que ni el Govern Central ens estima, ni ella mateixa s'estima, si de veritat ens estimés no caldria dir-lo lo hages demostrat, encara que es massa tar.

#17 Honor1714, BCN, 26/10/2012 - 19:14

Estos del PP dan lástima y una muy pobre imagen de si mismos como personas y colectividad. Son toda una ruina para el España eterna y cavernícola mesetaria de siempre. Los catalanes hemos de hacer nuestro propio camino y dejar a esta gente en paz de una vez por todas.

#16 Oscar, cubelles, 26/10/2012 - 19:07

El discurs que ha fet aquesta senyora ben segur que l'ha escrit algún guionista del Club de la Comedia. És molt bo!!!!!!!